De unde cumparam? Secrets Revealed

Ordonanță privind drepturile consumatorilor: modificări privind comerțul electronic.

"În câte zile ai voie să returnezi produsele cumpărate online, fără să explici de ce?

În termen de 14 zile calendaristice, conform articolului 9 Dreptul de retragere, pentru contractele încheiate la distanță. Înainte erau 10 zile lucrătoare, ceea ce înseamnă cam același lucru, în mare.
Cele 14 zile curg de la data primirii produsului, în cazul contractelor de vânzare, sau de la data încheierii contractului, dacă este e altă natură, desigur cu ceva excepții (dacă cineva ți-a văruit casa, n-ai cum să mai dai înapoi după aceea)."
 
Mulțumim pentru link, dar nu înțeleg de ce e la seopedia, unde nu scrie nimic de fapt.
 
Am luat si eu 3, doi negri si unu d'ala alb, ma gandeam la 2 dar daca tot a zis miahi de aia albi... :biggrin:
Multumesc si eu de pont. :bravo:
 
Mă tentează soundbar-ul Samsung. Ceva impresii? Cât e de bun la downsampling Dolby/DTS 5.1 -> 2.1? Problema actuală e că sunetul din TV (cu downsampling stereo făcut de media player) lasă mult de dorit, se aude foarte încet.
 
Soundbarul nu e shit pentru ca e bluetooth ci pentru ca 1. este samsung si 2. este soundbar; am avut onoarea (oroarea) de a asculta mai multe asemenea obiecte si inca nu am dat de unul decent, cel putin nu in bani omenesti (cica Focal ar suna bine, la o mie de euro soundbarul plus inca vreo juma' de mie subul optional). Se poate si boxe in banii aia, eventual tot de la emag (Boston Acoustics sunt o firma ok) plus un amplificator SH.
 
Nu e clar de ce, dar Domo e plin de Logitech M525 la 50 de lei: http://www.domo.ro/PC_&_Print_&_Ret...e/Logitech/Mouse_Logitech_Wireless_M525_Black

Credeam că e scris greșit pe site, dar am luat două bucăți azi :smile:.

Punând link-urile am văzut că există și o versiune alb cu roșu, care arată superb, cumva aduce a BAC Mono. Mâine mă duc să văd dacă mai au, probabil pot să schimb :biggrin:.
Am luat şi eu două bucăţi (roşu + albastru) exclusiv pe motiv că erau reduse la 50 de lei. :biggrin:
 
Partea interesantă e că nu scrie nici că e la reducere. Probabil e o lichidare de stoc, pentru că la 170 de lei (redus de la 190!?) nu le cumpăra nimeni. Anyway, e un mouse super ok pentru 50 de lei.
 
Mersi pentru pont, am luat şi eu unul alb cu roşu. :smile: În Domo Băneasa era la "Chilipiruri", cică redus de la 100 lei.
E fain la banii ăştia, chiar dacă e cam din topor rotiţa când faci clic pe ea sau o mişti în lateral.
 
Back
Top