De unde cumparam? Secrets Revealed

Io am unu' de 10 metri luat de pe eBay care conectează desktopu' la plasmă și n-am avut nici o problemă cu el. Teoretic, orice cablu HDMI ar trebui să fie bun, altfel n-ar avea voie să se numească HDMI. Nu există o lungime maximă a cablului specificată de standard, da' apar probleme cauzate de atenuare. Wikipedia are un paragraf interesant despre asta. Ia liniștit un cablu de 5 metri, HDMI 1.3 High Speed și fă-ți treaba. Nu te complica cu uleiuri de șarpe (gen Monster Cable sau mai știu io ce) sau mai știu io ce că n-are, zău, nici un rost. Numa' vezi să nu fie prea mare chinezărie. :smile:
 
Cablurile HDMI își ating limitele destul de repede să știi și uneori ai nevoie de repeater.
 
Moloz, un telefon cu Android via bluetooth este chiar mai rapid și lag-free decât un kit mouse + tastatură bt sau minitastatură BT. Evident poți lua ceva 2.4GHz, dar se adună hardware inutil imo. Says the hardware hoarder.
 
Si Neo invelea ciocolata in staniol...
Sa te vad tastand lucrari de zeci de pagini pe telefon si dupa aia mai vorbim.
 
Pff lol și M95 învelea ciocolata în staniol.

Să te văd tastând lucrări de zeci de pagini pe TV și dup-aia mai vorbim.
 
Unde gasesc de cumparat ribbon pentru Fujitsu DL-3700 Pro? Pe net este extrem de scump.

Se gaseste separat banda fara caseta, adica o rola cu banda unita la capete de o lungime/latime data? Daca da, unde?
 
Bagi acolo datele și afli. Ultima dată când am comandat de pe .de am plătit vreo 4-5€ transport, depinde cât de mult te interesează piesa și cât de repede o vrei - sunt sigur că există și pe ebay la 3 dolari cu transport cu tot, dacă poți aștepta o lună și ceva, până vine din China. Pe site-urile .ro eu n-am găsit așa ceva, și de obicei dacă nu au la conectica.ro rar au alții.
 
Am comandat acum ~o saptamana o baterie pentru telefon de la dx.com, dar comanda fiind sub plafonul de $15 nu am tracking number pentru ea (care cica ar fi fost expediata). Din experienta voastra, cam cat dureaza sa ajunga in RO o comanda de pe dx.com?

Multumesc.
 
Am comandat acum ~o saptamana o baterie pentru telefon de la dx.com, dar comanda fiind sub plafonul de $15 nu am tracking number pentru ea (care cica ar fi fost expediata). Din experienta voastra, cam cat dureaza sa ajunga in RO o comanda de pe dx.com?

Multumesc.

A sosit ieri, la aprox. 2 luni de la comanda.
 
Eu am facut 3 comenzi pe DX la interval de 5 minute una de alta. Prima a venit dupa aproape o luna, a doua cam o saptamana si ceva mai tarziu (ieri), a treia inca e pe drum. Daca timpul de livrare nu e critic atunci inca mai merita comenzile acolo, dar preturile au crescut destul de mult in ultimii 2 ani, la articolele la care am facut comenzi in trecut pretul curent e cu 10-20% mai mare acum.
 
Back
Top