De unde cumparam? Secrets Revealed

Chiar si asa poate sa comande el pt cineva si sa se prezinte cumparatorul cu banii sa ia produsul de la sediu (daca stie nr comenzii si/sau nr de telefon al celui care a facut comanda). E treaba verificata de mine atat acum cativa ani cu un netbook cat si azi cu o sursa.
 
De unde cumpar din .ro, preferabil online, adaptor microSATA la SATA. In Iasi n-am gasit, am fost peste tot!



313Az+kKAJL.jpg
 
Multumesc pot sa astept, n-am cumparat niciodata de la ei, banuiesc ca-s chinezi, deci se aplica taxe vamale si tot tacamul?!
 
Tine de noroc. De obicei nu platesti vama, mai ales ca valoarea declarata e foarte mica. Se descurca chinezii.
 
Apropo de taxe vamale, un amic a primit din State un CPU high end la un moment dat, iar la vama le-a spus ca e piesa de schimb pentru masina de spalat si a platit... mai nimic. :lol:
 
Multumesc pot sa astept, n-am cumparat niciodata de la ei, banuiesc ca-s chinezi, deci se aplica taxe vamale si tot tacamul?!

Taxe vamale doar la colete mai mari si valoare peste $15, parca, la maruntisuri nici nu deschide plicul vamesul. Eu am facut vreo 10 comenzi in ultimul an si am platit vama doar de 2 ori, dar la pachet urias gen 15 faruri de bicicleta si 10 benzi reflectorizante. Vama e cu aproximatie suma in lei egala cu valoarea comenzii in dolari.
 
Unde gasesc in Bucuresti niste ciocolata mai deosebita? Ori impachetata de producator, ori cofetarie unde se serveste pe loc, accept ambele variante.
 
Da, și mie îmi plac cele de la Capșa. Leonidas din București n-am încercat, doar Buxelles.
 
Altă promoţie de căcat, de data asta marca eMag:

Cumpără orice produs din oferta eMAG în perioada 25 februarie - 04 martie 2013 (inclusiv) şi primeşti 10% Card Cadou din valoarea produsului achiziţionat

Dar cum?
Tot aşa... peste f'o 2 luni, la categorii de produse scumpe:

Cardul Cadou poate fi utilizat în perioada 12 - 21 aprilie 2013 (inclusiv), pentru a cumpăra orice produs din următoarele categorii: Laptop/Notebook, Tablete cu 3G, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Console hardware, Desktop PC, Monitoare cu TV Tuner, Aparate frigorifice, Maşini de spălat rufe, Maşini de spălat vase, Plite încorporabile, Cuptoare încorporabile, Cuptoare cu microunde încorporabile, Maşini de spălat vase încorporabile, de pe site-ul www.emag.ro.

Măcar la ăştia "Cardul Cadou este transmisibil".
 
Apropo de oferte din astea, am un voucher de 150 RON la PCGarage valabil pana la sfarsitul lunii februarie pentru achizitia unui laptop. Cum nu am de gand sa cumpar nimic saptamana asta, il cedez gratuit. Voucherul nu este transmisibil, asa ca orice eventuala comansa va trebui facuta de pe contul meu.
Primul venit, primul servit - PM me!
 
Păi așa a fost la emag și de Crăciun or smth (după black friday cândva), promoție la anumite produse electrocasnice, cu care puteai să-ți cumperi alte produse electrocasnice în ianuarie. Atenție, e și mai complicat, cuponul e transmisibil, dar nu poți cumula 2 cupoane pe o singură comandă (adică dacă ai un cupon de 200 lei și unul de 100, și vrei să cumperi ceva de 300 de lei, poți să folosești cuponul de 200 plus 100 de lei cash).

Un prieten chiar avea nevoie de niște chestii, i-am atras atenția că nu-i așa simplu, până la urmă s-a asociat cu vreo încă 5-6 colegi de birou și au făcut o comandă serioasă, să le iasă de un cupon cu care chiar se mai putea cumpăra ceva (vreo 1000 de lei).
 
Bucură-te că nu ți-au trimis newsletter cu parfumuri de lux și șampon pentru un păr strălucitor. :biggrin: Good riddance, dumb newsletters &stuff.
 
Back
Top