De unde cumparam? Secrets Revealed

Back on topic. Caut un radiator ceva mai mare decat NB47-J, cam cum ar fi cel de pe DX48BT2. Adica intr-atat de mare, (dar mai mic decat unul de P3), nu neaparat avand acel sistem de prindere
Unde as gasi?

PS: sa dau 120 lei pe un HR-55 iese din discutie
 
E posibil sa am unul facut pt P3/Socket A pe care daca il gasesc sa ti-l pot da gratis. Asta daca esti interesat (ai zis anterior sa fie mai mic ca un cooler de P3).
 
Ar trebui adaptat la un Pentium M, care se monteaza pe un socket avand 4 gauri de prindere distantate cam la 5cm.
Pe placa de baza din atasament. Deci ori ceva cu suruburi, ori o clema care sa surprinda macar doua puncte de prindere.

Cooler de P3 am si eu pe box-ul de Win2K, insa nu vad cum as adapta clema pentru "diagonala" nebuna.
 

Attachments

  • Biostar_I94GM-I4.jpg
    Biostar_I94GM-I4.jpg
    41.7 KB · Views: 35
Pare să fie Biostar I94GM-I4

După cum arată îți trebuie un radiator mai înalt și de preferat unul care să acopere și găurile de prindere; după care dai găuri în radiator și-l prinzi cu șuruburi de plastic de placa de bază. Am găsit șuruburi de plastic, numai bune de prins chestii pe plăci, la Baumax.

Să văd ce mai am prin cutiile de radiatoare p-acasă.
 
Intr-adevar, Biostar I94GM-I4 este, parte a proiectului "Viata noua in cutie veche". Atunci gauritor de metale mai trebuie, ca parca un cooler de AM2 ar putea acoperi. Sau un Accelero :smile: cu gauri custom.
 
Ăla din poză e prelungitor ATX to backplane. Presupun că vrei splitter 24->24+24, nu 24->24+12.
 
DealExtreme se lauda cu "free shipping to RO". Au site-ul putin cam vraiste, cu produse amestecate (CPU la MB de exemplu, etc), fara filtre, dar mai gasiti chestii interesante la conectica.
 
Am facut peste 10 comenzi la ei si e destul de cunoscut pe-aici, cred. Old news, desi nu strica mentionat o data pe an.
 
Premiu pentru cea mai cretină promoţie din ultimele 12 luni merge la... PC Garage.

Pentru a participa la campania "15% inapoi pentru placi video in luna februarie" clientii PC Garage trebuie sa achizitioneze orice produs din categoria “Placi video” in perioada 1 – 28 februarie 2013. Pentru comenzile inchise in aceasta perioada, clientii vor primi cate un voucher cu valoare de 15% din valoarea produsului achizitionat.
Voucherul cadou va fi folosit exclusiv in perioada 1 - 30 Aprilie 2013 si va fi valabil pentru achizitia oricarui produs din categoria Televizoare ("Televizoare LED", "Televizoare LCD", "Televizoare plasma") sau Monitoare ( "Monitoare LED", "Monitoare LCD").

WHAT THE FUCK.

Ca să nu mai vorbim de evoluţia preţurilor la plăci video. Random example. 880 RON pe 27 ianuarie, 940 RON pe 31 ianuarie. 7% creştere de preţ, dar îţi dăm 15% din preţul total înapoi când iei tu TV de la noi, peste 2 luni, când o să băgăm probabil 10% în plus la preţurile alea.
 
S-au luat dupa emag, ca si ei fac la fel cu voucherele. Stii ca de fapt nu e nici o reducere, nu? Daca te uiti la produsele din promotie si cauti preturi pentru ele si produsele la care poti folosi voucherul o sa vezi ca le poti lua la acelasi pret (sa spunem ca le cumperi pe ambele din alta parte) sau poate chiar mai bine. Just marketing, moving on.
 
Newsletterele de la PGgarbage le-am marcat ca spam de ceva timp. Ca si pe alea de la emag. Am renuntat la a mai cauta oferte de le magazinele din Romania. Sunt doar chestii de marketing.
 
Apropo de asta, am un voucher in valoare de 155 RON de la ei, primit cand mi-am cumparat Nexus7-ul.

Valabilitate voucher: 01.02.2013 - 28.02.2013
Voucherul poate fi folosit pentru:
oricare din categoriile: Notebook / Laptop, Aparate foto D-SLR

Daca il vrea cineva sa-mi dea un PM, eu nu am ce face cu el.
 
Back
Top