De unde cumparam? Secrets Revealed

Reducerea pare sa existe doar in poza aia de pe prima pagina, m-am logat, am comandat un joc, am ajuns pana in faza de dat banii si suma finala era tot pretul de lista, plus transportul...
 
O fi așa, eu doar am semnalat-o, cei de la gameshop nu au reputație de țepari, au mai fost niște probleme cu niște precomezi insă nimic spectaculos. Cei interesați de ofertă pot dealtfel suna la numerele de pe ecran :smile: să ceară lamuriri suplimentare.
 
Cei de la Gameshop sunt de fapt Diverta, care-i in prag de faliment/desfiintare si probabil lichideaza niste stocuri...
 
Diverta nu face parte din corporatia RTC office ? Pe care patronul a scos-o la mezat ? (asa e cand te verifica garda la bani marunti).
 
Kinect la 599 RON tot la Gameshop.
Avand in vedere ca pe Amazon de ex e 138 de lire sterline si ceva maruntis pt shipping, aviz amatorilor! Eu mai aștept! :smile:
 
Bey, la PiSiGaraj nu pot sa pun decat un voucher la o comanda!? That sux, ca vroiam sa-l pun pe-al meu cu bonusul de la comenzile altora si pe cel al maestrului Bb si nu ma lasa, WTF... :frown:
 
Cu cine pot vorbi la Garaj să mă ajute cu înlocuirea unui alimentator de laptop Dell luat de la ei? Are un inel transparent pe mufă care luminează albastru când e conectat la laptop, da' s-a dezlipit de restul cauciucului încât acum se văd cablurile și probabil se va rupe. Nu vreau s-o las pe soră-mea (din Cluj) fără alimentator până ăsta defect se plimbă prin țară, și încerc și să evit să mai cumpăr unul cu utilitate poate 2-3 săptămâni...
 
Intrebat la bossu' de la garaj service
garaj: ori il repara la IIRUC ori Genesis , ori cumpara altul nou
garaj: eu unul la laptopuri nu am ce face decat sa trimit produsele mai departe
 
Dell are cateva unitati service autorizate, numai ei pot interveni in vreun fel in treaba asta, si la mine la distrubutie e la fel ca la garaj. Lista de unitati autorizate ar trebui sa existe pe site la Dell Europe, IIRUC este una din variante.
 
Mulțumesc mult! Am tot încercat să sun la service la Garaj și mereu sunt toate liniile ocupate. Cu IIRUC și un laptop identic cu al soră-mii a avut un coleg niște experiențe șocante, deci Genesys rămâne. Și cum timpul deja devine presant, o să iau un alimentator separat și dup-aia văd cu ăla de trimis în service când se rezolvă.
 
Ştie cineva unde găsesc un DVD-RW de tipul ăsta: DVD-RW Slot Load ?
Sau dacă iau unul tot pe slot pot să-i dau faţa jos şi să-l înlocuiesc? Cel actual este exact ca cel din link dar nu ştiu dacă se poate înlocui cu unul care vine cu faţă.

SONY%20AD7640A.JPG
 
De unde cumpar:
1. Un ceas vizibil noaptea, preferabil digital cu dimensiunea fontului de maxim 1 cm? Daca ar fi si actualizabil prin radio sau wi-fi ar fi excelent.
2. Senzori pentru iluminatul din curte, deja sunt la a 2-a tura de senzori cumparati din magazine gen Praktiker si care dupa maxim un an de functionare cad complet.Vara nu e o problema, ca e ziua lunga, insa in perioada asta tare bine mi-ar prinde sa vad si eu pe unde calc noaptea la mine in curte.
 
De senzori m-am lasat, in punctele cheie am pus becuri de 10W pornite seara manual. Consuma mai putin decat PC-ul.
 
La mine problema e ca nu are cine sa le aprinda manual seara si nu mi-a dat prin minte cand am construit casa sa pun intrerupatoare (si) la exterior. Oricum pana la urma cred ca asta va fi solutia, ma mai gandeam daca s-ar putea adapta senzorii PIR de la alarme (par a fi construiti mai bine) pt. on off la lumina, insa nu am nici macar cea mai mica idee daca s-ar putea face asta sau cum s-ar putea face.
 
Back
Top