De unde cumparam? Secrets Revealed

... unde doamne pot gasi o tastatura pentru stangaci (cu num pad-ul in stanga)?

Printr-o intamplare, pot spune c-am avut bulan, am prins la ocazie un kit Logitech DiNovo laser, la 200 ron, nou nout cu toate accesoriile. (luat de cineva cu creier putin si mult timp liber de pe un site de scam, in fine...treaba lui)

Is foarte multumit de el, imi place ca tastele au cursa scurta ca si la laptop-uri, ca fuctioneaza cu baterii AA si nu AAA ca si fostul kit S510, mouse-ul MX1000 e cam SF pentru mine, prea multe butoante, iar scroll-ul e cam galagios. Toate perifericele fiind pe bluetooth, le-am incercat cu diferite device-uri, mediapad-ul s-o conectat fara probleme si la netbook-ul Asus 1000 (cu bluetooth built-in), iar tastatura s-o conectat la fel de smoth la un HTC TD.

Doar un singur lucur ma enerveaza la culme, ca MediaPad-ul nu are picioruse de inaltare cum are tastatura... probabil o sa improvizez ceva din plexiglass
 
Caut un importator/reseller de Quadro sau stații grafice brand care să fie dispus să vândă la prețuri apropiate de cele din afară. Idei?
 
De unde naiba sa cumpar o cantitate oarecare (500g sa zicem) de distantiere de alama, din alea cu care se prind mobo-urile de cutie? Chestiile alea cu corp hexagonal si filet inchimetric... :smile:
 
Poate au unele firme care fac asamblare pe banda, Fit Distribution de exemplu. Pe la mine vad doar vreo 20-30 de bucati in sertarul cu maimute. :smile:
 
Aia care fac asamblare pe banda nu prea au distantieri. Carcasele folosite acolo accepta placa de baza insurubata direct pe tava, fara distantieri.
 
Mai exista si alte magazine IT in zona Romana - Universitate - Unirii in afara de PcZ*** si exorbitantele din Mag. Unirea? Vad ca au disparut in draci...
 
De curand sunt posesorul unui HP EliteBook 2530p "imbracat" in "HP DuraCase" sau "HP DuraFinish".
Cum carcasa nu prea-mi inspira incredere si dat fiind dimensiunile relativ mici ale laptopului, ma intreb daca exista de cumparat pe undeva o husa din burete sau orice al material care l-ar proteja de zgarieturi in timpul cat zace prin rucsac?
 
Cum carcasa nu prea-mi inspira incredere si dat fiind dimensiunile relativ mici ale laptopului, ma intreb daca exista de cumparat pe undeva o husa din burete sau orice al material care l-ar proteja de zgarieturi in timpul cat zace prin rucsac?

Exista. (Evident gasesti si in alte magazine de genul)
 
Imi aduc aminte ca am vazut review la jucaria aia in care spunea autorul ca l-a scapat de vreo doua ori fix, dar fix in ecran de pe masa si de la o alta inaltime apreciabila, direct pe gresie si ca al naibii nu a patit nimic. Interesant model, eu am schimbat la munca, la 2 din 20 de HP-uri carcasa pana acum dupa o simpla cadere de pe masa pe mocheta cu capacul inchis. Si unul din modele era chiar W, adica nu asa orice. De atunci am zis next si la acel site care-l credeam destul de bun in ale articolelor.
 
Multumesc Thor, chiar nu stiam ca oferta e chiar asa generoasa!

Am vazut si eu review ul ala, chiar si eu sunt curios cat o sa reziste, la mine niciun HP n-a tinut mai mult de trei ani chiar daca nu le-am scapat niciodata pe jos, in schimb au fost frecvent bruscate/ hodorogite/iradiate prin aeroporturi uneori si de cate 4ori/zi.
 
Am găsit modelul Dell absolut întâmplător la PCMadd, doar că era refurbished. E o tastatură solidă, zgomotoasă, cu taste butucănoase şi cursă destul de lungă. Card reader-ul nu l-am testat.
 
Mulțumesc, nu-ș cum le găsiți, că mie goagle imi dă doar rezultate de prin afară.
 
Back
Top