De unde cumparam? Secrets Revealed

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Si crezi ca nu stiam asta? Ai nostri au perfectionat genul asta de bisnita prin cele mai mari adaosuri la cele mai proaste produse. E o realizare.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
E o realizare a democrației originale de după '89. În primii ani dupa "revoluție", lucrurile mergeau bine și chiar era plină țara de mici întreprinzători privați, fără legături cu statul paralel și care aduceau lucruri de calitate. Dar a avut grijă statul cel jegos și împuțit să omoare toate afacerile în care nu era implicat (indirect). :mad: Și acum se miră Discotecă Teodorovici că n-are de la cine colecta taxe. Păi de la firmele rudelor și rubedeniilor celor de la stat? Nu cred. De la firmele acoperite ale SRI? Mnu. De la multinaționale? NP, alea se închid mâine dacă le iei din profit și din acel moment or să facă ăstia bugetul cu... aer. :biggrin:
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Noapte de reduceri la Carrefour la electrocasnice, IT și alte de-astea. Pusesem ochii pe niște boxe bluetooth Tellur FRF de când am fost azi la Shopping City Galați (fetele vor acolo, eu n-aș călca că avem și aici) și am mers la noi la Promenada Mall Brăila și le-am luat.
Pentru urechile mele, se-aud bine și suficient de tare jucărelele și au fost doar 24 lei (FRF 6, stereo, configurabilă și micuță) și 15 lei (FRF 3, mono). Dacă doriți, dați o fugă. Mai erau și alte chestii, dar nu-s interesat încă de cuptor cu microunde sau storcător de fructe, de pildă.
 
Top Bottom