De unde cumparam? Secrets Revealed

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,388
Hmm, m-am uitat mai atent și pare că primul model e through hole pe partea de slim sata, doar pe sata-ul normal e surface mount.

Nu mai bine faci tu o poză cu ce îți trebuie exact? :smile: Pentru că până acum absolut toate mufele de slim sata pe care le-am căutat au fost through hole. Doar la Molex am găsit ceva surface mount (https://www.molex.com/molex/products/datasheet.jsp?part=active/0473004000_PCB_HEADERS.xml) dar e obsolete și nu se mai găsește prin magazine.
 
Last edited:

neaxu

Rătăcit
Joined
Aug 29, 2004
Messages
199
Are cineva link de afiliat la Aliexpress inainte de a-mi face cont?

Edit: cea mai potrivita pare ai fi aceasta mufa care are pinii mici surface mount si cei laterali through hole : https://www.aliexpress.com/item/4000174065382.html

Voi incerca sa le cer doar mufa care imi trebuie, poate vor fi de acord sa mi-o dea virgina si scap de jumatate din treaba.
 
Last edited:

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,532
Am luat-o pe ultima. Cutie rupta, borfaita inauntru, romani adevarati... :capu:
Un feedback de la cumnata-meu care ieri mi-a montat biroul fetei luat de la Jysk (eu cedez nervos cind vad pungi de chestii si placi care trebuie asamblate ca un Lego).
Omu' lucreaza cu scule de o viata, de la bengosenii la no-name-uri. Pe scurt a zis ca-si ia si el una. :biggrin:
Singura obiectie a fost butonul de schimbat sensul de invirtire ca il poate apasa accidental cu destu' mare.
El m-a felicitat pentru achizitie iar io i-am zis s-o foloseasca cu placere cind il mai chem pe la mine. :rotf:

Deci daca are aprobarea lu' cumnata-meu nu pot decit sa va multumesc pentru sugestie. :thumbs:
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Deci ți-o confiscă. QED. :biggrin: Asta deoarece nu se știe când mai bagă la Lidl... :frown:
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,532
Eu am testat bormasina aia pe cumnata-meu asa ca a trecut testul de siguranta. :rotf:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,425
Anunțuri de retragere de loturi defecte sunt tot timpul, nici un produs nu e perfect. La dm se retrăgeau la un moment dat prezervative durex dintr-un anume lot. La lidl pe site sunt aproape săptămânal anunțuri. Și imea retrage chestii.

Să fiți fericiți cu bormașina aia, nu pare să se mai facă, de-acuma numa' cu baterii. Că mă bătea gândul să întreb dacă vreți rezerve din import, da' nu mai am cum.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Au ajuns ele masinile pe baterii, io nus de ce v-ati mira de o bormasina sau un aspirator. :wink:
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,504
Exista si cu acumulatori, dar evident ca sunt scumpe si nu se justifica oriunde.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Fiindcă "m-a lăsat" toasterul (un noname Lamarque de vreo 10 ani, cred) am zis să iau unul cât mai ieftin. Asta fiindcă mai am o sculă 3 în 1, pe care aș fi putut s-o folosesc și ca toaster și nu aș fi dispus să investesc prea mult în așa ceva.
M-am uitat prin magazine, cele mai ieftine (2 felii) de pe la 60 de lei. Ba chiar era unul cu 4 felii la vreo 80 de lei. Aproape eram decis să-l iau pe ăsta din urmă, când, azi, am dat o raită prin Selgros. L-am găsit pe ăsta la 29 de lei și l-am luat. Culmea, merge chiar foarte bine, rumenește excelent și e exact ce căutam. Întrebarea mea e alta: cum poate Selgros să-l vândă cam la sfert de preț față de prețul de piață și să mai iasă și cu profit? Știam eu că adaosurile comerciale sunt imense, dar chiar în halul ăsta? Fcuking capitalism românesc!

PS: așa că dacă vă trebuie unul, fuga la Selgros. Merge și ca încălzitor de degete la banii ăștia. :kul:
 

taxon

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 2, 2013
Messages
241
Cumnatul munceste cu fizicul la un importator de papetarie si alte alea-alea, unul de aduce cu containerele direct din China.
Nea importatorul asta face distributie mainly, dar are si un mic si obscur magazinas, de unde mai acu un an jumate i-am luat ghiozdan plodului al mic cu 29 lei.
Fix acelasi ghiozdan l-am vazut ulterior la vinzare in Carrefour cu 119 lei.
Acu, stai pe coada si fa niste socoteli.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Păi, eu gândesc cam așa... cred că deja Selgros are un profit mulțumitor, pentru un hypermarket (fie el și en-gros). Asta mă duce cu gândul că costul de producție al prăjitorului ăluia e undeva pe la 4-5 lei. Hai, cu transport, taxe și toate alea, undeva la 8-10 lei. Până la 100-120 de lei sunt 1000%-1200% profit? :what: Te doare mintea... măcar dacă erau lucruri care să te țină o viață, dar astea sunt toate cu planned obsolence.
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Caută-l și pe AE, de curiozitate. Revenind la produs, eu lucrez pâinea numai la grill. Crocantă la exterior, moale la interior, perfect rumenita (pentru că grillul e termostatat). :wink:
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
De grill ziceam și eu mai sus, dar mai bună iese la toaster.
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Toasterul (un Krups 115A) l-am împachetat frumos și l-am urcat în "pod", deoarece nu-mi place cum iese pâinea. Avem gusturi diferite, știu. :tongue:
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,418
Nu a inventat romanul capitalismul asta cu adaos imens. Noi doar l-am preluat din tari care sunt capitaliste de sute de ani. Apple fabrica un telefon cu o suta de dolari si-l vinde cu o mie, mai sunt si alte 10 pagini de exemple dar cred ca nu mai are rost... Chinezariile in general au adaos de la 100% in sus, de ce crezi ca s-a umplut tara de "branduri proprii" pe la toate magazinele mari? Si nu suntem deloc singura tara cu aceasta tactica, de fapt ma indoiesc sincer ca s-a inventat ceva vreodata in Romania, din punct de vedere al comertului adica. Mda...
 
Top Bottom