De unde cumparam? Secrets Revealed

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Mai bine Apple Music decât jegul de servicii de la Amazon. În afară de câteva seriale de exemplu, Prime Video este jenant. Să mai ceri în plus bani pe Prime audio este iar jenant.

În altă ordine de idei, dacă îți place muzica mai bine investești acei 7.99-9.99 pe CDuri (sau vinil, în funcție de cât de hipster ești). La alea nu îți taie nimeni accesul după chef și le poți lăsa și urmașilor :smile:
 

Olivian Breda

Internet marketer
Joined
Aug 18, 2005
Location
Bucuresti
Am un hard disk Seagate vechi (2014, ceva de genul ăsta) pentru care am nevoie de reparație. STBV5000100 - hard drive - 5 TB - USB 3.0 Specs & Prices - CNET https://www.cnet.com/products/seagate-expansion-desktop-stbv5000100-hard-drive-5-tb-usb-3-0/
(eu am modelul de 4 TB)

Nu am nevoie de recuperare date, ci să pornească. Hard diskul în prezent nu mai pornește, nu se mai aprinde alimentarea.

Nu este în garanție. L-am luat de pe Amazon.

Am contactat Seagate, mi-au zis că dacă nu e în garanție nu se mai ocupă. Am contactat Depanero, la fel.

M-am uitat pe niște site-uri de reparații hard disk-uri, prețurile încep de pe la 50-60 € fără TVA, de banii ăștia cumpăr un alt hard disk, nou.

Q - Aveți idee de un service (în București) care să se ocupe de partea electronică, cea probabil cu probleme, din ce estimez eu, și să aibă un preț de reparație care să fie avantajos? Nu îmi pasă de datele de pe hard, dacă nu poate fi reparat, renunț la el.

Mulțumesc.
 

Olivian Breda

Internet marketer
Joined
Aug 18, 2005
Location
Bucuresti
Mersi de pont. Am făcut asta anterior. Acum văd că nu îl am la mine, în momentul ăsta. :smile: Dar îl voi avea și voi avea nevoie de reparație pentru el. :smile:
 

Olivian Breda

Internet marketer
Joined
Aug 18, 2005
Location
Bucuresti
Este doar pentru backup. :smile: Și nu cred ca are mare lucru, cred că e funcțional, probabil ceva electronică nu merge. Mă aștept să se poată rezolva ușor.
 
Top Bottom