De unde cumparam? Secrets Revealed

Pai ce, vrei sa scapi fara concurenta? Si eu curat profesional in laboratorul meu de pe masa de calcat a sotiei la numai 99RON. Oferta!
 
Curat profesional aparatura electronica in care au curs baterii zinc-carbon. Refac inclusiv trasee PCB sau vias corodate. Preturi incepand cu 100 RON. Numai la mine in laborator.
Te pregăteşti de criză?
 
Poi grija me e că senzorul ăla a fost bătut de soare două veri, zi de zi, și de ninsoare o iarnă. I s-o înnegrit LCD-ul pe care afișa temperatura de nu mai vezi nimic, iar carcasa e galbenă (și probabil casantă). Dacă mai rezistă iarna asta, io-s fericit. După un an i-am schimbat bateriile, nu dăduseră semne de scurgeri.
 
Curat profesional și repede aparatura electronica in care au curs baterii zinc-carbon. Refac inclusiv trasee PCB sau vias corodate. Preturi incepand cu 90 RON. Numai la mine in laborator.
:biggrin:
 
Preturi incepand de la 1 leu, doar la mine in laborator, pentru orice. Pretul mediu e mult mai mare, dar e frumos sa spui "incepand de la 1 leu", nu?
 
Salut,
Unde gasesc sa cumpar un radiator de 25x25 mm? Ceva in genul celui din poza atasata?
Am nevoie de 3 bucati, in Iasi n-am gasit nici la Dioda si nici la General Systems. Am uitat sa trec pe la vitacom dar din ce-mi aduc aminte ei nu prea au nimic in magazinul ala, cel putin la componente.
Poate sa fie si ceva mai mare, 30x30 dar cam asta ar fi dimensiunea maxima din cauza componentelor din jurul chip-ului.

PS: E urgent. :biggrin:

radiator.jpg
 
La magazine de sisteme refurbished ai fost? Ma gandesc ca e mai simplu sa demontezi de pe o placa de baza sau sa tai in doua un cooler de Pentium 1 (I, unu)
 
Dap, am rezolvat. Exact de acolo vin, am gasit un magazin cu reparatii gsm/calculatoare si am gasit ceva mai mari dar le mai iau la pila pe margini pana le reduc la dimensiunea acceptata. :biggrin: 10x.
 
Doar ca de pe DX vin intr-o luna, de obicei. Ultima comanda o am de aproape 10 zile si inca nu a ajuns in tara la biroul de schimb, de acolo dureaza cam o saptamana. Daca esti prevazator sau clarvazator e un loc excelent pentru cumparaturi, altfel ajunge 112 inaintea comenzii lor.
 
De-aia îmi fac stoc de radiatoare, am mai avut din niște coolere și le-am consumat. Și într-adevăr, după o lună de la plasarea comenzii îmi vine mail cum că unele produse sunt încă în așteptare la furnizori și că poate vreau să vorbesc cu customer service să le scot din comandă și să-mi cer banii înapoi pe ele, că s-ar putea să dureze un timp foaaaaarte lung. Customer service era offline la momentul ăla, măcar să fi aflat ce produse lipseau din stoc. A doua zi, până să apuc să intru iar pe site, îmi vine mail cum că mi-au expediat comanda - cu tot ce cerusem. Eh poftim, ce iute s-or mișcat furnizorii ăia.
 
... in Iasi n-am gasit nici la Dioda si nici la General Systems. Am uitat sa trec pe la vitacom...

LNT, in Iasi cand am nevoie de chinese crap goodies, incerc ca prima optiune "Alfa si Omega" pe str.Florilor treizecisiceva, zona Billa, gara, fostul club Vointa, magazinul e la parterul unei case, in spatele faimoaselor blocuri tip "vila" mult invidiate pe vremea lu' nea Nicu'.
 
Bun asa, aflu cate ceva nou in fiecare zi. O sa trec pe acolo cand am drum prin zona sa vad exact despre ce e vorba. Multumesc de info! :thumbs:
 
28 de lei? In mod sigur e scump comparat cu 2-3$ pe DX, la ultima verificare dolarul era sub 8 lei.
 
Back
Top