De unde cumparam? Secrets Revealed

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Da, pe toate lungimile și la alegere 2 culori, nimic despre certificare 1.3. Am auzit că sunt ceva probleme cu unele cabluri, tocmai de-aia insist pe un cablu recomandat a fi bun. Adaptor DVI-HDMI am deja (se vede în poză), așa că un cablu HDMI-HDMI de calitate e suficient, mut adaptorul la intrarea în monitor.

Tot la ei pe site un cablu HDMI-HDMI 1.3 de 1.5 metri costă de 2.5 ori mai mult decât un HDMI-DVI necunoscut. Oare o fi diferență de calitate? :tongue:

LE. Nu am nevoie de performanța unui cablu certificat 1.3, vreau doar să meargă. Și prefer un cablu HDMI-HDMI pentru că la nevoie pot să leg și TV-ul cu el, măcar pentru o probă.
 

Cosmin_C

melomaniac
Eu am un cablu chior din Vitacom, HDMI la ambele capete, 10 metri la 80 RON. Destul de audiofil, 106 cm full-hd se vede impecabil; nu trag si sunet prin el, cica acolo ar trebui sa fie probleme cu bitrate-ul mare al DTS de exemplu...
 

radul

Membru Senior
De unde cumpar un Wii balance board la un pret decent? In marile magazine depaseste 450 lei si mi se pare cam mult. Exista un retailer cu accesorii pentru console third party sau chiar second hand ?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Sunt două feluri: Wii Balance Board și Wii Balance Board Plus. Diferența între ele e că cel standard l-am luat la 300 de lei, în timp ce ăla Plus e 450+ pentru că are niște jocuri în plus. La Unirea la etajul 3 în aripa Călărași, după magazinul de articole sport, e posibil să-l găsești chiar mai ieftin de 300.
 

L

factorul uman
Atat timp cat nu e vorba de magazinul Playcom, ar trebui sa nu te afli in mare pericol de teapa.
 

radul

Membru Senior
Multumesc , mai nasol ca nu sunt din Bucuresti, nu ma interesau neparat jocurile, vroiam doar balance boardul , de aceea as fi vrut si second hand sau nu neparat Nintendo. Oricum preturile sunt de departe cele mai bune de pana acum, multumesc din nou!
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Ce magazine online din UE mai ştiţi care să trimită în .ro? Mă interesează un FlyCamOne V2. Şi să şi vină până pe 15 martie (posibil cadou). amazon (de, uk) nu trimit încoace.
 

war4peace

Membru Senior
Aici spune că Delivery Destinations includ şi România. Dar depinde de vânzător şi ce restricţii au pus ei. Am încercat să adaug item-ul de aici şi mie îmi merge până la "place your order". Încă un click şi sunt bun de plată :smile:
Dacă vrei, discutăm şi pun eu order-ul, pui tu banii, everybody happy :smile:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Da, ăla merge şi la mine, eu am încercat să-l pun pe ăla ieftin :smile:

Nu de alta, dar camera o să ajungă pe un avion cu radiocomandă, nu are nevoie de toate prostiile alea de prindere (de parcă faptul că ar fi de 2 ori mai eftină n-ar fi nimic :biggrin:)

Dar ideea ta a fost bună! Există asta, care nu e mult mai scump şi care poate fi trimis. Probabil depinde de politica magazinelor care vând prin Amazon. Mulţumesc!

LE: am făcut comanda, sper să ajungă la timp, ei zic 12-18 martie livrarea (n-au altă opțiune în afară de poștă).
 

war4peace

Membru Senior
Sigur depinde de politica fiecărui vendor. Din fericire, văd că se oferă şi o listă de ţări către care poate fi livrat produsul.
 

Berti

Membru
Pai ma tem ca mai ieftin de 150 ron cu transport nu prea gasesti pe la noi, chiar si ala din UK tot ajunge la un 130 ron cu transport... eventual daca vrei neaparat mai ieftin, dar nu ti-e urgent, cauta la chinezi.
 

radul

Membru Senior
Da, bănuiam eu că așa este, multumesc mult Berti, ceva situri chinezești, cu chinezării :smile: stii?
 

Berti

Membru
Am verificat sursele mele de incredre, dar n-am gasit. Uite ceva ieftin pe ebay, din Hong Kong coletu face cam 10 zile pana in Bucuresti (BSI), de unde mai face vreo 10 zile pana la tine.
 

Berti

Membru
Ca tot e activitate pe acest thread, intreb si eu... unde doamne pot gasi o tastatura pentru stangaci (cu num pad-ul in stanga)?

Nu-s stangaci, dar la laptop-ul de la munca am folosit multa vreme un num-pad pus in stanga, am incercat aceeasi configuratie si la desktop, dar mai mereu se pierde pe masa datorita dezordinii si din comoditate tind sa-l folosesc pe cel din dreapta, asa ca singura solutie ar fi unu care-i corp comun cu tastatura, adica o tastatura de stangaci.

Din cautarile mele singuru rezultat elocvent e MicroShit Sidewinder X6 la care se poate muta numpad-ul in stanga... problema-i pretu usor cam mare, bugetu ar fi undeva la maxim 150 ron.
 

unic

Membru Senior
Mulțumesc mult Berti, impresionant ai găsit exact același produs!

radul, după ce îți ajunge produsul, dă un semn decum merge, pentru că sunt și eu interesat. Eventual, dacă nu ai comandat încă, ia două bucăți și facem și transportul pe din două.
 
Top