DDR2

Păi e ATi Crossfire certificat.
Adică pentru platforme care suportă crossfraier (RDX3200, 975X/G, etc).
 
Asta ar trebui sa garanteze compatibilitatea cu orice platforma CF, inclusiv cele care vor aparea de acum incolo. Cum pot sa garanteze asa ceva?
 
Pentru că producătorul ştie deja ce platforme crossfire vor apărea de acum încolo până în momentul în care memoriile vor ieşi din producţie, altfel nu îmi explic :smile:
 
Nu ai înţeles ideea mea. Dacă există o singură placă de bază cu care să nu se pupe, atunci certificarea este egală cu 0.
 
La asta m-am gandit si eu. In momentul in care peste o perioada apare un model sau o revizie a placii care nu se pupa cu ele atunci e cam ciudat sa pui mare eticheta aia acolo.
 
A incercat cineva un upgrade de memorii la mac mini? Teoretic ar trebui sa mearga, dar eu stiu?
Am un mac mini cu 2x512Mb DDR2 si vreau sa iau 2x1Gb. Sunt hynix iar pe ele scrie
512MB 2Rx16 PC2-5300S-555-12
Le pot schimba cu Memorie Laptop Corsair VS 1GB DDR2 667MHz?
 
Astia de aici spun ca memoriile de pe Mac nu sunt cu nimic "speciale", dar e recomandat sa folosesti memorii ceva "mai de soi". Corsair-urile alea ar trebui sa mearga.
Chiar ieri am descacut un Macbook Pro (care crapa ca prostul) si am incercat alte memorii.

BTW, rog si eu un posesor de Mac sa faca un test la memorii cu Memtest de pe un CD bootabil sa-mi zica si mie rezultatul, ca eu orice ar fi incercat se face ecranul rosu de erori. Memtestul compilat pentru MacOS si rulat din single-user mode zica ca torul af fi ok. :damn:
 
[...] ca eu orice ar fi incercat se face ecranul rosu de erori.
Chiar daca articolul e mai vechi si se refera la o versiune tot veche de memtest86+ totusi ar trebui mentionat:
Memtest86+’s developer has confirmed to me that there are issues with Intel-based Macs. He is investigating the cause… but there is no timeframe for when it will be fixed.
 
Am gasit si acel articol, drept urmare am facut testul si cu Memtest 4.2 - ma gandeam ca poate am remediat "buba" intre timp.
 
Ce scrie pe pagina de support la apple nu se aplica, eu a trebuit sa desfac capacul cu un cutit fiindca nu are suruburi ci niste cleme. Iar la interior a trebuit sa dau si unitatea optica deoparte. Exact ca aici: http://forums.appleinsider.com/showthread.php?t=81881

Memoriile Apple costa de 3 ori mai mult, vazusem pe undeva Corsair speciale pentru apple si tot in marja aia de pret. Iar cele pentru muritori costa 140-160 lei pentru ce vreau eu.

Ok, dar din descrierea data
512MB 2Rx16 PC2-5300S-555-12
partea cu 555 se refera la frecventa? Adica e ok daca as lua 667 MHz, nu?
 
Ok, dar din descrierea data
512MB 2Rx16 PC2-5300S-555-12
partea cu 555 se refera la frecventa? Adica e ok daca as lua 667 MHz, nu?

PC2-5300 = DDR2 667MHz aia cu 555 e altceva.

In legatura cu desfacutul laptopului, ceea ce ai gasit tu pe site la Apple probabil se refera la alt model. Au generatii/modele diferite ale aceleasi serii cu mici modificari de aspect.
 
Ma refeream la link-ul lui Miahi. Eu nu am laptop, am mac mini, adica exact cel din link-ul pe care l-am dat mai devreme.
 
Eu zic totusi ca un cutit de feliat painea e o chestie normala. :biggrin: N-am avut spaclu la indemana asa ca am improvizat.
 
Back
Top