Cuptor electric incorporabil

1: Sunt pline magazinele de oferte de cuptoare încorporabile, e deja greu să mai găsești unele pe gaz fiindcă majoritatea sunt electrice. Îți trebuie alimentare electrică decentă în bucătărie pentru asta, și verificare a instalației electrice dacă duce consumul nou (blocurile comuniste erau gândite să țină trei becuri și un uscător de păr cehoslovac, vorba aia). Dar până acolo trebuie să ai niște criterii clare despre ce vrei să faci cu respectivul cuptor și un buget orientativ, lucru care ne duce la

2: Nu spui nimic despre nevoi și buget. La informațiile care le-ai dat („un cuptor electric”), orice cuptor electric de pe piață ți se potrivește, și atunci nu înțeleg de ce ne întrebi. Lucru care ne duce la

3: Dai un link spre un produs scump, făcut de un brand de care n-am mai auzit, la un magazin online de care n-am mai auzit. De ce nu ai dat link spre un model anume pe site-ul producătorului? De ce nu ai dat link spre un produs din categoria 500-800-1000 lei pe un site mai umblat (domo, altex, chiar și shopmania)? Până și Candy este un producător cu istoric îndelungat în produse electrocasnice, și face același lucru ca și cel dat de tine însă la vreo 60% din cost. Cam suspicios, și 100% în pattern-ul conturilor făcute pentru spam mascat la câte vreun site nou apărut. Primim de-astea gârlă, și nu suntem pe net nici de ieri, de azi ca să mușcăm.

Prin urmare, aștept clarificări potrivite punctului 2 pentru a purta o discuție reală, altfel voi considera contul făcut pentru spam și îl voi închide.
 
Daca e cu convectie cuptorul nu consuma chiar asa mult: 600W - 800W cred ca sunt suficienti. Plita electrica insa le cam suge intr-adevar... :smile:
 
Sorry puterfixer, dar sunt novice in ale blogului.

Vreau un cuptor electric cu un buget de până la 1600 RON cu TVA, cu dotările de bază, nu prea sofisticate (timer, câteva programe și cam atât) și care să provină de la o firmă cât de cât ok.

Va fi folosit în mod obișnuit și doar în perioadele de sărbători va fi folosit mai mult pentru prăjituri, coacere etc.

Mulțumesc pentru răspunsuri
 
Back
Top