Cumpăr procesor şi memorie

Rabbit

Nebun
Cumpăr:
- procesor pe Socket A (Athlon XP, Duron sau Sempron) minim 1400 MHz, să nu fie ciobit, de preferinţă la frecvenţă cât mai scăzută pentru a fi mai ieftin;
- memorie DDR333 sau DDR400, nu mă interesează latenţele, 256 MB sau 512 MB, în funcţie de ofertă.

Ambele vor fi introduse într-un sistem ce nu va fi overclockat sau, mai bine zis, care nu are nevoie de overclocking (dacă se poate, cu atât mai bine :smile:), deci nu săriţi cu chestii super-overclockabile care umflă preţul pentru că nu mă interesează aspectul ăsta, n-o sa dau mai mult pe un T-bred decât pe un Palomino.

Contact: PM sau mail.
 
Cele spuse mai sus nu mai sunt valabile, în schimb mă interesează o placă grafică cu 2D decent, pentru un sistem ce nu va fi folosit niciodată în 3D. De la TNT2 M64 în sus, AGP 4x/8x only (deci exclus Voodoo-uri), accept şi plăci PCI. Evident, ceva ieftin, la câteva sute de mii.
Se poate face schimb şi cu un Voodoo3 2000 AGP şi eventual pot da o diferenţă, dacă e cazul.
 
Aş avea eu ceva, un Matrox G400 dual-head cu 16 MB VRAM, AGP4X (as far as I remember). Dacă îţi trebuie pentru un server e păcat de el, totuşi, pentru că nu vei folosi Dual-Head-ul deloc. Preţul e pe undeva pe la 300.000.
 
Nu e pentru server, ci pentru sistemul părinţilor mei, folosit la AutoCAD şi jocuri gen Solitaire, în prezent are o grafică integrată din KM400, pe care scrisul se vede cu umbre.
Oricum, nu voi folosi Dual-Head-ul.

Problemă: eşti departe. :smile:
 
Evident, dar au prioritate ofertele din Bucureşti. Mai ales că e păcat de Dual-Head-ul ăla. :smile:
 
Vezi că există două feluri de AGP 2X (pe 1.5V şi 3.3V, dacă îmi aduc bine aminte...). Placa asta merge pe plăci de bază AGP 3.0 dacă acestea sunt backwards compatible cu AGP 2X la 1.5V.
 
Mai bine zi dacă are a doua crestătură în a doua parte a slot-ului AGP (la o treime de retainer).
 
E cumva 1, 2 sau 3.

Personal de-abia astept sa pun mana (caut inca) pe un G450 32Mb sau un MMS pe PCI. Momentan am un G450 DualHead 16Mb. Superba placa, pacat ca nu mai am port AGP.
 
Back
Top