Cumpar Kindle 3 Keyboard functional sau defect

radul

Membru Senior
Kindle ul meu si-a dat obstescul sfarsit (cred) -iar asta ma doare.

Defectul este unul comun si geme internetul de solutii, din pacate la mine niciuna n-a dat rezultate.
Practic kindle ul meu este inghetat pe ecranul de reset si nicio metoda de hard reset n-a functionat. l-am desfacut, i-am scos bateria, l-am lasat o perioada fara baterie, pus totul la loc, nimic.

Computerul il detecteaza ca un device necunoscut (SE Blank Ringo) pt care nu gaseste driveri.
Nu se incarca complet, mai precis ledul de incarcare nu se face verde, ramane portocaliu.

Am citit ca s-ar putea sa-si revina singur, insa nimeni nu poate preciza in ce conditii.

Un kindle keyboard cumparat din .ro e 400 de lei, nou cu factura si TVA , hmm, mi se pare cam mult pt un device de cand lumea, asa ca as incerca un transplant de placa de baza la al meu.

  • Daca aveti un kindle keyboard cu ecran spart distrus as fi intersat sa-l cumpar.

  • Daca aveti un kindle keyboard functional pe care nu-l mai vreti, as fi interesat sa-l cumpar.

P.S. Nu ma intereseaza tableta, am tableta si nici pe departe nu se compara cititul de pe kindle vs tableta. (amplificator vs receiver :biggrin: )
PS2 Nu ma intereseaza, nu vreau, nu iau in calcul Kindle paperwhite -chiar daca are avantajul iluminarii. Lipsa butoanelor fizice pt. schimbat pagina, mi se pare o limitare majora in comparatie cu beneficiile pe care le aduce paperwhite.
PS3 As vrea Kindle keyboard, desi folosita rar, tastatura se dovedeste utila cand caut un cuvant in dictionar.

Multumesc !
 

Attachments

  • Kindle.JPG
    Kindle.JPG
    29.3 KB · Views: 36
Last edited:
Cred că mai am un Kindle ca al tău cu ecranul bușit, poate merge pus ecranul tău la ăla. Să văd pe unde mai e. Am folosit bateria la altceva, dar cred că ar putea fi recuperată.
 
Dacă nu reuşeşti să faci rost, vezi poate te ajută cineva să comanzi un Kindle 3 (non-keyboard) din Germania. Amazon.de le trimite doar la adrese din Germania, din păcate, dar e doar 50€ şi merită deranjul. Ştiu că nu e keyboard, dar acelea din păcate se găsesc greu.
 
Găsit kindle, modelul exact e D00901. Nu are baterie, îți trebuie și aia?
 
Ah da, multumesc, bateria mea e buna (cred), il vreau asa cum este.
wirespot multumesc pentru sugestia cu amazon.de daca nu reusesc transplantul, am o optiune suplimentara.
 
Last edited:
Miahi am primit agregatul, transplantul a reusit, pacientul e viu, iar eu sunt foarte, foarte fericit. MULTUMESC mult!
 
Păi eu am ce nu i-am dat lui radul, adică bateria veche de la Kindle-ul bușit, dar trebuie să văd cât de frumos pot s-o "refac" (i-am lipit niște fire pe conector, am folosit-o la altceva o perioadă). La ce-mi trebuie mie pot să folosesc orice alt acumulator cu litiu, așa că dacă-mi dai o chestie de genul ăsta în loc eu sunt foarte mulțumit.
 
Eu am o baterie care functioneaza, dar are vreo 2 ani si nu mai tine cate o luna ca la inceput; nu imi trebuie o baterie noua inca, dar in maxim un an ar trebui sa o schimb si cum e un device in curs de disparitie incerc sa fac rost de una cat inca se mai gasesc. Future proof caut una nefolosita ca sa pot folosi jucaria cat mai mult timp, cand o sa cada si bateria de schimb probabil deja nu o sa mai am alta optiune decat sa o arunc.
 
Chiar mă miram dacă ai reușit s-o omori, pentru că modul de uitilizare a Kindle nu e chiar așa de stresant pentru baterie. Dacă nu-ți trebuie chiar acum, cumpără bateria cât mai târziu, pentru că astea se duc în timp și nefolosite.
 
Back
Top