Cumpar/imprumut/vreau Terry Pratchett (ro)

lai

meh
Asadar, deci si prin urmare. Caut vreo 2 carti care dintre cele cateva care au fost traduse in romana scrise de autoru' din titlu: Mort si Sourcery.
Celelalte carti in limba romana le am iar restul le-am cam gasit in engleza. :smile:

Care este, deci, parerea mea.:biggrin:
 
Ai găsit cărţile? Eu am făcut ieri un raid pe la Diverta Unirii şi am mai pus vreo 7 cărţi (în engleză, din ediţia Corgi) la colecţie.
 
Nu le-am gasit traduse. Pana la urma le-am cumparat in limba natala. :smile:
Am gasit un magazinas/librarie interesant(a), plin(a) cu carti englezesti. E in aceeasi cladire cu Muzica, dar pe partea inspre Sala Palatului.
Am citit deja Mort (l-am terminat in timp record, pentru mine) acu devorez Sourcery. Cred ca tre' sa fac o vizita magazinului in curand. :biggrin:
 
Dacă aveţi cărţi bune în bibliotecă şi nu ţineţi la ele ca la icoane, poate încropim şi un lanţ de luat împrumut. :smile:
 
Am gasit un magazinas/librarie interesant(a), plin(a) cu carti englezesti. E in aceeasi cladire cu Muzica, dar pe partea inspre Sala Palatului.

Checked, nice. L-am gasit din greseala, am o nunta la biserica de langa si astept randul :smile:. Momentan am luat doar The Science of Discworld.
 
Hopaaa... acum am vazut topicul. Tre' sa ajung si eu pe la libraria cu pricina, chiar as vrea sa ma apuc sa intru in universul Discworld, iar pe unde am mai cautat (Diverta Plaza si Sala Dalles), nu am gasit decat 1-2 carti la raionul de carti pentru copii... :smile:
 
Eu am inceput sa ma plictisesc putin. Am citit de la inceputul anului vreo 15 carti din serie si parca e putin cam mult. Cred ca am nevoie de o pauza, sa mai citesc si altceva. :biggrin: Cred ca o sa incerc niste Douglas Adams, am gasit de la el The salmon of doubt.
 
Dacă te ajută cu ceva, următoarele 15 sînt din ce în ce mai bune.

PS: Tocmai le recitesc pe toate şi am ajuns pe la ultimele două.
 
Am cumparat din greseala (pentru ca m-a inselat memoria) volumul 7: Piramide - de doua ori (impreuna cu vol. 8 - nu mai stiam daca acasa am vol.6 sau 7). Daca exista cineva interesat de el, sunt disponibil si pentru schimburi, tot din seria Pratchett.
 
Back
Top