Cumpăr conector antenă internă WLAN

Status
Not open for further replies.

Neo

The Good Doctor
Adică ceea ce am indicat în imagine. Trebe 2 bucăți. Mulțumesc.
 

Attachments

  • DSC_0078_resize.jpg
    DSC_0078_resize.jpg
    61.6 KB · Views: 58
Ce te interesează se numește U.FL. Însă conectorul în sine nu te ajută la nimic, îți trebuie cel puțin conector cu cablu suficient de lung să ajungă până la antenă, gata "combinate". Nu neapărat pentru că e nasol de mufat (atât cablul cât și mufa fiind foarte subțiri), dar înnăditul unui cablu pentru 2.4GHz nu e recomandat - e încă un loc unde se atenuează semnalul. Și am zis că îs infernal de subțiri coaxialele alea? Așa că soluția cât de cât ok e să tragi cablul până la antenă și să faci lipiturile acolo. Bineînțeles, soluția optimă e să faci rost de niște antene care cel puțin seamănă cu cele originale (ebay?), care au și cablul întreg.

Văd că există niște antene cu conector U.FL la Comet. 6 USD, în stoc în Sofia, de obicei ajung în 2 zile de la comandă, da' acceptă doar persoană juridică. Antena în sine e pentru XBee, da' și alea tot la 2.4GHz lucrează.
 
Ce te intereseaza, papucii cu tot cu fir? Cred ca mai am eu de pe la un laptop defect, daca vrei le caut.
 
Da, ar fi super cu tot cu fir.

@miahi - antene am să-mi pun și-n cap și conector de antenă am scos deja - canibalizat o mufă de la un router, pentru antenă detașabilă, la exterior. Dacă JustIn poate furniza papucul cu tot cu fir, conectarea și finalizarea lucrării ar fi floare la ureche, momentan I used my uber soldering skillz să fac legătura prin 2 fire IDE și 2 lipituri dibace fix pe mufa modemului 3G :smile:
 
Cu mulțumirile de rigoare lui JustIn, postez târziu. S-a rezolvat cu 2 antene, 3Gul merge superb dar GPSul nu se prea împacă cu antena de WLAN :biggrin: Closed.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top