Se spune ca e
sub influenta dupa cum ne zise deunazi prezidentul Patriei iubitoare, pe care la randu-mi, o ador in acelasi mod. Deci aflam de la o mogularie ca deficitul se datoreaza etanolizarii. Mandra tara mai avem. Pacat ca e condusa de specimenele astea.
Mi se pare absolut inacceptabil ca parintii mei care au muncit zeci de ani la rand, au contribuit an de an la fondul de pensie, sa nu aibe parte de bruma aia de pensie pentru ca s-a trezit un betiv sa-mi explice:
- Că, deşi e preşedinte de aproape 6 (şase) ani, n-a avut cât de puţin habar de ce s-a întâmplat în ţară până acum. Abia de curând s-a dezmeticit din euforia câştigării alegerilor (alea din 2004) şi a realizat haosul care i-a cuprins poporu.
- miniştrii nu sunt hoţi (poate doar familişti devotaţi şi nu-şi pot da afară rudele din agenţii). altfel niste apostoli calare pe armasari albi
- Că narcisele, zambilele, ananasul şi bananele din import provoacă mari dereglări în mecanismul economiei naţionale, care, altfel, merge uns
- răul cel mai mare al României îl reprezintă sindicaliştii, care în demagogia lor jenantă, iau apărarea salariaţilor pe care-i reprezintă
Citat din tonomat: "Chiar, voinice, nu ţi-e dor de-o baie de mulţime ca pe vremea ţigăncii împuţite? Ori te pomeneşti că ţi-e teamă să nu te strivească dragostea poporului suveran"