Cosmin_C's Black Friday

Cosmin_C

melomaniac
Pe scurt, am facut curat in dulap si mi-au rezultat urmatoarele obiecte care stateau cam degeaba:

1. Casti Grado SR225i folosite cam 200-300 ore - in rest au stat in cutia lor, departe de praf. Arata ca noi, dupa cum vedeti si in poza buretii sunt impecabili. Sunetul obisnuit Grado, mult peste SR60i/80i in special la capitolul bass si detalii - le-am putut compara direct. Am ambalajul original si factura (cumparate in septembrie 2012) si ofer bonus un prelungitor de 2 metri, de asemenea vizibil in poza. Pret 550 RON.

2. Laptop/tableta Dell Inspiron 1090. Configuratia: display 10.1 inch 1366x768, CPU Atom dual-core+HT 1.66ghz, Video GMA3150, RAM 2GB, HDD 320 GB 7200rpm, licenta Win7 Home Premium, Broadcom CrystalHD Video Decoder. Acest ultim cip permite decodarea filmelor HD cu un consum minim de baterie si procesor, am vazut fara probleme Avatar Extended 1080p pe baterie (aproape 3 ore) consumand doar trei sferturi din baterie. Folosit vreo 40-50 de ore maxim (cam 4-5 cicluri de incarcare a bateriei), arata ca nou, nu l-am folosit ca tableta deci display-ul nu are nicio urma de deget sau zgarieturi, tastatura arata de asemenea ca noua (pot face poze suplimentare daca e cazul). Incarcator, cutie si accesorii originale. Pret 600 RON.

3. Placa de baza Gigabyte GA-770T-UD3 AM3 + CPU Athlon 2 X2 255 3.1 ghz 65W; au fost folosite intr-o carcasa plina de filtre anti-praf, motiv pentru care arata si functioneaza perfect. Am si tablita spate, ca accesorii ofer 4 cabluri SATA noi/sigilate. La cerere pot face rost de un cooler nou (modelul standard/box) pentru procesor, gratis. Motivul vanzarii: upgrade. Pret 250 RON pentru kit, 150 RON pentru fiecare in parte. Usor negociabil sau usor mai mult negociabil pentru cei care mai cumpara si altceva. - VANDUTE

4. Placa video Galaxy 9800GT 256bit/512mb DDR3. Racirea a fost schimbata cu un Accelero L2, mult mai eficient si silentios, ~62 de grade in furmark. Este ceva mai veche dar se poate testa in orice mod cu putinta, merge perfect. Pret 100 RON.

5. Placa de sunat Asus Xonar DG. Am cumparat-o acum vreun an dar nu am folosit-o decat cateva ore. Merge perfect. Pret 60 RON.

6. Placa de sunet M-audio Audiophile 24/96 PCI. Conectori RCA, drivere pentru XP si Win7 dar din pacate nu si pentru Win8. Mi-a ramas dupa ce am facut un upgrade pentru un amic. Fostul proprietar nu a avut probleme cu placa, dar din cauza vechimii o pot face disponibila pentru testare 24 ore inainte de cumparare (sau garantie 24 de ore, ca sa zic asa) pentru a va asigura ca merge totul perfect - eu personal nu am testat-o. Pret 50 RON. - VANDUTA

7. Mouse Steel Series Kinzu Optical. Calitate a constuctiei foarte buna, senzor excelent pentru shootere, dar din pacate nu m-am impacat cu forma - folosit doar vreo 20-30 de ore dupa care a stat la cutie, arata efectiv nou. Pret 100 RON.

8. Mouse Logitech G3 Laser. Folosit foarte putin, sub 10 ore, zero urme de utilizare. Are o problema la butonul lateral stanga, posibil reparabila (butonul pare sa se frece/agate de carcasa, motiv pentru care nu face click). Pret 50 RON.

Ca idei generale, nici unul din produse nu mai are garantie si momentan nu ma complic sa trimit colet. La cerere pot face si poze mai bune, individuale, cu un produs anume, sau oferi mai multe detalii la care nu m-am gandit sa le trec in anuntul initial. Metoda de contact: mesageria privata e suficienta, intru des pe forum.

Multumesc pentru rabdare. :smile:
 

Attachments

  • CC-BF.jpg
    CC-BF.jpg
    388 KB · Views: 120
Imi dai voie sa crap de oftica? Tocmai mi s-a ars placa de baza din server si am comandat una noua de la emag la acelasi pret, evident mai slaba si fara CPU. :capu:
 
La emag sunt si cele 30 de zile de retur. Bine, adaug maine cateva poze cu Dell 1090, daca cuvantul meu ca-i nou-noutz nu-i de-ajuns. :biggrin:
 
Quark ai PM. Ryne ai poze, sper sa se vada OK pentru ca lumina slaba m-a obligat sa folosesc blitz, iar acesta a cauzat reflexii aiurea. :frown:



P.S. Spatele si lateralele sunt cauciucate, o textura fina si placuta, anti-amprente, cu aderenta foarte buna.
 
Întreb, ca să nu greșesc: Xonar-ul are ieșire optică, nu? Că momentan calculatorul e legat de sistemul de sunet prin jack, și parc aș vrea să se audă sunetul în 5.1.
 
M-Audio s-a dat, iar diseara cel mai probabil o sa plece si placa de baza + procesorul, plus carcasa postata la donatii.

Restul e disponibil.
 
Normal ca M-audio s-a dat. Pamantul e rotund, soarele e in centru... Chiar credeati ca se rateaza okazia? :biggrin:

:beer:
 
As vrea sa rezerv pliciul ala mic de 10 inchi pentru maman ™. Da banii vin pe 15, deci daca te grabesti nu e cu suparare.
 
Sa inteleg ca "pliciul" este laptopul-tableta? :smile: Nu ma grabesc, plus ca un produs de nisa de genul asta nu se da asa usor - nu l-am postat si pe okazii sau computergames, as vrea sa-l dau aici, intre prieteni. :biggrin:
 
Poate mai sunt colegi forumisti care trec prin Bucuresti. Parca Puterfixer era de acolo si venea p-aici destul de des. Ideea e ca, cu transportul o sa coste 30% in plus, probabil...

Daca ma decid sa trimit si in provincie esti primul pe lista. :wink:
 
Eo bazat în Bukale de vreo 7 ani, cu drumuri spre Alba de Crăciun și Paști dacă se nimerește... Cu Cluju' am rupt-o după studenție, cu părere de rău după obiceiul locului, salutar de altfel, de a evita folosirea pe timp de vară a acelui accesoriu vestimentar inventat în vremuri medievale de bărbați pentru chinuit femeile și anume sutienul. Dar revenind, dacă curieratul rapid e prea scump, pachetul poate fi trimis din mână-n mână cu șoferul unui autocar Dacos pe ruta București - Cluj, numa' atât că plecarea din București e undeva pe la Valea Cascadelor.
 
Back
Top