Comics, animații, supereroi

Velkan

Moderator
Am citit recent Old Man Logan, avîndu-i ca protagoniști pe Wolverine și Hawkeye. Acțiunea are loc la 50 de ani după ce supereroii au fost înfrînți, și lumea împărțită între Red Skull și locotenenții săi. Hawkeye (bătrîn și orb, dar la fel de badass ca în tinerețe) e ajutat de Wolverine (de asemeni îmbătrînit și cu conștiința încărcată de ceva ce a făcut cu 50 de ani în urmă - motiv pentru care refuză să mai lupte) să livreze un pachet dubios unor insurgenți din New Babylon, traversînd toată America.

Teaser: Wolverine folosind scutul lui Captain America și armura lui Iron Man. :biggrin: Personal, mi-au plăcut și imaginile cu camera de trofee a lui Red Skull, conținînd masca lui Spider-Man, vizorul lui Cyclops, casca lui Thor, etc., și cu diverse puncte din America denumite după eroii care au murit acolo.

Am citit doar vreo 2-3 comics pînă acum, deci nu prea pot să fac comparații, dar Old Man Logan mi s-a părut mișto și ca poveste, și ca grafică, diferența majoră dintre comics și alte producții bazate pe universul Marvel fiind că primele sînt mult mai întunecate/serioase/violente, prin urmare - mai interesante.
 
Am o singură hardcopy de la Marvel, X-Men: Days of Future Past și pot spune că o recitesc cu ardoare de fiecare dată. My wet dream = one room full of comix, gen Dexter's Lab :biggrin:

De acord cu atmosfera din comicsurile Marvel, îmi place la nebunie, la fel și grafica, trăsăturile personajelor completează perfect descrierile pe care le regăsești în nuvele/povestiri.
 
Back
Top