CHILIPIR! - scule audio/video

Quark

Zis și Brucan
Pentru a semnala diverse oferte bune de pe piata.

Floorstandere MonitorAudio Bronze B6 - (seria veche) - secondhand - 1400 RON. > AICI <

Next? :smile:
 
Foarte mișto! Dacă n-aș avea niște bookshelves de la DynAudio...
Totuși, poți spune mai multe despre ele?
 
Pai ce sa spun, ca nu eu le vand. :biggrin: Daca te referi la date tehnice, google. Daca vrei o parere avizata, ask Cosmin_C. :smile:
 
Eu n-as vinde ce am inainte de a le cumpara pe cele noi. Sa nu raman descoperit. Poate le ia altcineva inaintea mea, poate ala nu le mai vinde, chestii d'astea.
 
In primul rand nu exista boxe Dynaudio inferioare MA Bronze Series asa ca nu ar fi upgrade. :biggrin: In al doilea rand, sincer sa fiu tocmai vin de la o auditie de Mission M34i si M35i si pot afirma cu mana pe inima ca sunt de pe alta planeta fata de Bronze, cu mai multe trepte peste, evident. Totusi la 1400 RON nu stiu, poate ar merge, intr-o camera de peste 20 mp s-ar putea sa sune de banii astia...

P.S. Mission M34i au intrat imediat dupa Bronze BR5 si diferenta era imensa, nu exagerez deloc.
 
Confirm. M-a sunat sa-si manifeste entuziasmul. :biggrin:

Cosmin_C, ai putea te rog sa-ti corectezi postul si sa stergi informatiile irelevante, poate ma fac cu o pereche de Dynaudio la colectie. :biggrin:
 
Io sînt varză într-ale „audiofiliei” și mi-ar plăcea nește păreri mai mult sau mai puțin avizate despre următoarele: Boxe Dynaudio Audience 42, amplificator Sony FA30ES și CD/DVD player Sony DVP-NS355.

P. S. Habar n-am ce cable am.
P. P. S. Cred că se (im)pune (de-)un split.
 
Sigur nu vrei sa scapi de nonameurile alea de boxe? Pentru ampliful ala cap de serie (ES), ar merge cu totul altceva. :biggrin:
 
Ei zic sa lasati topicul asa, nu mi se pare ca ati deviat prea mult. In fond se discuta despre marfa aflata la vanzare. :smile: Hai totusi sa nu ne comportam ca aia... de pe FT. :dracu:

@Cosmin_C: plz define ce inseamna "clase peste MA Bronze ..."?

PS: Cine sta pe langa Audioconcept (Floreasca/Dorobanti)? Poate ma ajutati cu o chestie si va alegeti si cu o auditie pe boxe de 30.000 EUR si amplif de 15.000. :biggrin: Plz. PM me.
 
Cumparat doua tocatoare de legume audiofile (cunoscute popular sub denumirea "fund de lemn"). De fapt sunt doua placi de granit negru, 35cm/45cm, 2.5cm grosime, 8kg bucata (Fakelman sau Flakeman... nu stiu cum se scrie corect). Magazin Metro, 25RON / bucata. Nu stiu in ce masura vor influenta sunetul (intentionez sa pun boxele pe ele), dar cu siguranta arata interesant. :biggrin: Bineinteles ca pot fi folosite si pe post de tocator. :smile:
 
Cumparat doua tocatoare de legume audiofile...

Am reusit ieri sa gauresc respectivele placi. Prima mea experienta cu gaurire in granit. E kewl! :biggrin: Am muncit 2 ore ca sa dau 8 gauri de 10mm. Burghiu vidia, placa tinuta in cada, sub cativa centimetri de apa. Fara percutie, ca sa nu se ciobeasca materialul. Aviz amatorilor. :smile:
 
Last edited by a moderator:
Back
Top