CHILIPIR! - scule audio/video

Traiasca marketingul! Geniala expresia: Asculta-ti piesele favorite asa cum artistii de top vor sa le auzi!
 
Din câte am înţeles există oameni întreprinzători care se descurcă să facă să semene destul de mult căştile vândute în .ro cu alea vândute de Amazon.
 
Eh, probabil sunt niste chinezi mici care le fac, oamenii intreprinzatori doar importandu-le.
 
Thor, 90% din hardware-ul utilizat pentru ca mesajul tău de mai sus să apară acolo unde îl vezi e făcut de nişte chinezi mici, aşa că se subînţelege.
 
Si restul de 10% e facut de niste chinezi mai inalti? Ca sigur nu e facut de Yeti (taxele vamale prea mari :biggrin: ).
 
Căștile alea oricum sunt o porcărie masivă, le-am ascultat în vreo 3 magazine de pe tot atâtea aeroporturi (deși erau cam bling pentru mine), doar să văd care-i treaba. :smile:
 
Da, si eu am ascultat prin intermediul suratelor lor tip "in-ear" si nu au nimic special. Cu siguranta nu-si merita banii, dar moda e moda...
 
Ca de obicei in perioada asta, la importatorul Elac in Romania exista niste reduceri substantiale; nu am aprobarea lui de a publica lista, dar va pot spune ca-s mai mari ca de obicei, like boxa de 720 euro la 450 euro sau de la 1440 euro la 870 euro. Daca aveti o suma de bani pe care va ganditi s-o dati pentru muzica dati-mi PM si va dau detalii. :wink:
 
Io cochetam cu ideea înlocuirii combinei audio cu un receiver entry-level la vreo 1000-ish lei, păstrând deocamdată boxele combinei. E vreun model interesant?
 
Piei Satana! Cand oi gasi Dali Zensor 3 la 1.000 de lei ma bag, pana atunci stau cuminte. :goofy:
 
La tine e mai bine cu alea mai mici, că ocupă prea mult loc Spirit of Music în debara.
 
SoM au fix acelasi tip de sunet cu boxele actuale (tip de sunet care-mi place enorm) doar ca totul suna cu un ordin de marime mai bine...
Le-am ascultat de mai multe ori, din pacate urechile mele nu trec de FS247 sau 257.

Din lista de reduceri 330 CE m-au impresionat, 310 Indies Black au mentiunea speciala. restul doar se aud bine :biggrin:
 
Oferte la Dali Zensor 1 si Dalie Zensor 3, -15%. Nu este super chilipir, insa e o oferta bunicica pentru niste boxe foarte bune pentru gama lor de pret.
 
Back
Top