Ce telefon vreau?

Am telefonul ăsta de un an şi ceva, nici pe la început nu ţinea mai mult de două zile. Şi n-are pornite chestii.
 
Soră-mea are un Samsung B5702, dual SIM, quad band; pare un telefon decent. Nu-l încarcă zilnic, dar n-are nici net pe el. N-are mufă standard de căști, ci o mufă plată de vreun centimetru lățime, proprietară Samsung; poți cumpăra un adaptor la mufă de 3,5mm, eventual și cu microfon ca să le poți folosi pe post de handsfree.
 
La capitolul dual sim interesant mi s-a parut asta pentru faptul ca stie si UMTS 2100 (adica merge si o cartela de digimobil) dar ma descurajeaza faptul ca are touch-screen, personal mi-ar fi placut un model mai clasic/basic. Se gaseste si in romania modelul, undeva la 700 de lei.
 
Ok dacă 90% din timp scrii SMS-uri pe două telefoane diferite. Aşa poţi să scrii SMS-uri pe un singur telefon :smile:. Internet doar low level, după cum arată nu cred că are cine ştie ce browser, că oricum o să abandonezi după minute de aşteptat să se încarce o pagină (pagina asta de forum are 527KB, se încarcă fără 3G în minim 1 minut - pe 322, că pe 222 nici n-are rost să încerci).
 
Sau C3 de la Nokia. Eu unul sunt foarte mulțumit de el, chiar dacă am luat ca telefon principal Galaxy S2.
 
eu am avut un Nokia 6330 si am fost foarte multumit de el dupa aia un samsung shark 5350GT cred ca era si pe ala "l-am iubit" :hihi: mult..!!
acuma am un e65 si personal sunt multumit de el sar cred ca sharkul o fost mai misto..
asta are in plus wireless si mai multe prostii..
eu unu iti recomand unu din astea trei pentru ca am fost multumit de ele..!
 
Cica telefoane romanesti.
"Dual SIM" suna bine; lipsa review-urilor suna prost. Sunt sanse sa pot inlocui caramida E90 (bun ca telefon si aparat foto, jalnic ca browser) si caramida TyTN (bun ca browser, jalnic ca telefon) cu un singur device d-ala?
 
De-abia au anuntat P1 Alldro ala, de unde atatea review-uri? Teoretic ar trebuie sa fie OK, practic pare suspect de ieftin pentru cate incearca sa faca.
 
Eu nu văz specs de proc/ram, chestii de genul. Că așa au scos și rumânii o tabletă, 7 inchi și proc la 200MHz (LOL) cu 128 RAM (pwfhihi). So...
 
M-am jucat puţin cu unul, pare o ofertă onestă la banii ăia - mă sâcâie totuşi că nu are posibilitate de a-l conecta la PC pentru o copie de siguranţă (contacte, agendă, ...) şi nici Bluetooth pentru urechelniţa de rigoare la volan.
 
Samsung C3322 stie de backup & stuff, dar vine fara cablu/card. Alt minus ar fi ca nu stie 3G. In rest e bun (in loc de doua caramizi) pentru cat a costat.
 
Back
Top