Ce telefon vreau?

Din ce citesc pe acolo mai bine astept si reiau cautarile peste 3-6 luni, probabil tot ce va mai fi in magazine va avea 2.2 si va fi mai clar si ce urmeaza dupa 2.3 pentru telefoane (feature-wise). Sau iau acum ceva atat de ieftin incat sa nu imi para rau peste 6 luni de banii dati, dar nu vad un asemenea produs.
 
Padawan, remain he must :biggrin:

În 3-6 luni toate telefoanele din magazine vor avea Android 3.0. La 3-6 luni după ce am luat HTCul meu toate telefoanele de pe piață aveau dublul vitezei procesorului și dublu RAM și sisteme de operare mai bune.
 
Pai atunci e clar ca e cazul sa mai astept, mai am 90% din baterie la 11 ore de la ultima incarcare, e o performanta solida :biggrin: Daca moare intre timp revin pe 6234 pana cumpar smartphone, desi softul de desktop de la Nokia ma cam irita.
 
Io is la 30% baterie dupa 4 zile si o ora pe telefonul din pozele de mai sus, your point is?
 
Pai la mine nevoia de a schimba telefonul vine din faptul ca nu se mai fabrica baterii pentru el si asta pe care o am o sa moara la un moment dat. Deocamdata mai tine 4-5 zile, cand scade la 1 zi trebuie sa schimb telefonul, pana atunci pot sa mai astept. Scria asta si mai sus.
 
Am si eu un coleg cu Desire, cica da, tine bateria 4 zile daca-l folosesti exclusiv ca telefon si nu esti genul care vorbeste mult - asta inseamna sa ai wireless, BT si orice alte prostii dezactivate. In rest nu pot fi de ajutor pentru ca eu am avut ca tinta un telefon care sa trebuiasca incarcat numai in weekend la vorbire sub-moderata si nu am gasit niciun smartphone care sa poate face asta asa ca am luat unul cu "SO" d-ala limitat la aplicatiile facute de producator.
 
eu am avut ca tinta un telefon care sa trebuiasca incarcat numai in weekend la vorbire sub-moderata si nu am gasit niciun smartphone care sa poate face asta asa
Cam asta vreau si eu, dar am zis ca daca tehnologia evolueaza asa rapid poate ma apropii de un smartphone mai putin fancy si mai ieftin.

Confirm.
Eu il incarc in fiecare noapte. Utilizare medie ca telefon, niste browsing, poze rar. Seara e bateria pe la 20-25%.
Cat o sa te tina bateria? Din cate stiu prima limitare e numarul de cicli de incarcare/descarcare, tot 2-300 ai la dispozitie. Asta inseamna sub un an in cazul tau, 5 ani in cazul meu (cu o incarcare completa saptamanal).
 
Neaparat smartphone? Poti sa-ti faci treaba foarte usor cu un astfel de telefon.
Baterie buna, Wi-Fi, Bluetooth, camera accepatibila, redare sunet buna, posibilitate de instalare soft GPS (java) care nu necesita conectare la internet.
 
La naiba, daca nu scria un pic mai sus (#127) despre Elm as fi zis ca am o senzatie de deja vu. Raspunsul e tot mai sus, #128, dar multumesc oricum pentru efort.
 
Ptiu drace! Mi-a scapat.

Sony=evil company, Nokia=cind vorbesti de telefone mobile exista doar Nokia, Motorola=caca, etc - idei preconcepute, fanboy-isme. :smile:
 
Cat o sa te tina bateria? Din cate stiu prima limitare e numarul de cicli de incarcare/descarcare, tot 2-300 ai la dispozitie. Asta inseamna sub un an in cazul tau, 5 ani in cazul meu (cu o incarcare completa saptamanal).
Eu la Touch HD am schimbat bateria după 2 ani de încărcări zilnice, când mai avea cam 30% din capacitatea iniţială. A scăzut treptat, mi-am dat seama de problemă abia când a trebuit să folosesc iGo pe baterie şi după o oră s-a oprit. Cu bateria nouă ţine cam 4 ore şi pot să-l încarc o dată la două zile (push e-mail, dat pe net ocazional, citit cărţi 2-3 ore pe zi).
 
Sony=evil company, Nokia=cind vorbesti de telefone mobile exista doar Nokia, Motorola=caca, etc - idei preconcepute, fanboy-isme. :smile:
Sony = evil company nu are treaba cu telefonia mobila, ci cu magariile pe care le fac in ultima vreme, gen geohot. Nu sunt fanul nici unei companii care fabrica telefoane, daca aveam aceasta "preferinta" o spuneam din start.

citit cărţi 2-3 ore pe zi
Chiar poti sa citesti pe el 2-3 ore pe zi? Mi se pare mic ecranul, pe telefonul meu abia imi citesc agenda.
 
Hai sa ma "laud" si eu cu jafu' din dotare, nu stiu daca LG este o companie evil dar eu am KP 501 Cookie despre care, cum ziceam si mai sus, pot spune ca bateria ma tine 5-6 zile cu vorbit 2-3 ore in respectivul interval sau 7-8 zile daca vorbesc pana intr-o ora pe saptamana; imi place mult ca sta excelent la semnal (aproape incredibil dupa ce anteriorul LG era muci imediat cum intram in vreo cladire), BT merge gigea - am transferat multe chestii asa, GPS-ul merge doar cu un soft de la LG care nu l-am instalat niciodata si in rest de agenda, programari, etc habar nu am cu ce se mananca... deci 99% sigur nu-i ce-ti trebuie tie, dar uite asa am mai facut si eu un post p-aici. :goofy:
 
Niiiice, la sub 400 de lei cred ca e best buy. Nu are GPS, zice prin specificatiile de le-am gasit peste tot, poate are doar vreun soft ce foloseste informatii de la celula GSM (unii ii zic aGPS si la asta), dar nu e un cap de tara. 501 cica e exclusiv Orange, ceea ce nu e cazul la mine, dar am vazut 502 si pare OK, numai ca nu prea se mai gaseste (model 2009, asta e).

LG nu e evil, nu a dat pe nimeni in judecata doar pentru a-l ruina financiar. "Don't do evil" nu e motto-ul neoficial al unei singure companii pe lumea asta.
 
Wtf, cum tine bateria la Desire 4 zile!? La mine daca tine 2 e sarbatoare... :smile:

Confirm.
Eu il incarc in fiecare noapte. Utilizare medie ca telefon, niste browsing, poze rar. Seara e bateria pe la 20-25%.

AOSP Rom fara 90% HTC Sense bullshit, custom kernel, procesor undervolted, profil de screen off cu procesorul la 245Mhz, avut grija la apps sa nu fie codate pe buda si sa tine telefonu awake cand nu trebe, autobrightness calibrat, dezactivat 3G cand nu e folosit...si uite asa tine un HTC Desire 4 zile cu vreo 15 min de voice calls pe zi, 20 min de wifi (browsing, tapatalk, market, mail si alte bullshits) pe zi, sync la vreme de 2 ori pe zi.

snap20110308_084438.png
 
Back
Top