Ce telefon vreau?

What he said.

Acu's şi mai ofticat, am trecut pe la Mediat Galaxy şi am văzut LG-u' GX200, la 4 bulioane, şi mi-a plăcut la mână. :goofy:
 
Şi de ce nu l-am luat? Ce-mi pasă mie de părerile voastre? :emo:
Până apare Nokia C2 tre' să-mi fac duhul cu un Samsung S3310, la care i s-a dus juma' de baterie de la vorbit aproximat jumătate de oră.
 
Bun, deci se pare ca am nevoie de telefon nou. Telefon cu care sa....vorbesc. Adica n-am nevoie sa proiectez cablaje pe el si nici sa fac simulari in pSpice. Nici accesul la net nu ma intereseaza. Asa sunt eu. :biggrin:

Am vazut intamplator ASTA. Costa vax si review-urile nu sunt rele.

Pareri? Da' repede ca intr-o ora vreau sa-l iau! :smile:

Multumesc.

LE: Se pare ca de fapt el este un HUAWEI U3100 facut pt. oranj.
 
Pe care să le vezi pe telefon, că nu cred că găsești cablu de date pentru no-nam...errr.. rebrandurile alea :biggrin: Iar bluetooth... nu știu, are? :biggrin:


LE: 0.99W/kg SAR? Al meu scoate 0.68 și nu-i atât de simplu, doar telefon.
 
Huawei-ul are microSD. Și bluetooth. Și multe altele. Trebuie doar să citești în listă.

Iar al tău are 0.68 SAR pentru că e o plăcintă mare și are antena lângă microfon, la distanță mare de cap.
 
Ok, ok, e rulz dacă le are, sărisem peste bluetooth, iar cu SD nu mi-am bătut capul, nu cred că știe și de SDHC :biggrin:

Până la urmă nu știu deci întreb: chiar nu contează deloc calitatea materialelor și a componentelor în emisia de radiații? Eu oricum folosesc urechelnițe bluetooth (luat una pe puncte de la orange + una mai veche de-a mea), deci nu-mi bat capul, dar ca idee... Trecem peste faptul cu poziționarea antenei și tipul de rețea GSM în care te afli (900/1800).
 
I l-am luat lu' fiica-mea de 6 ani. A costat mai mult transportul decit punctele Thank you :biggrin:
Mi se pare super OK. Si lu' fiica-mea la fel.
 
În primul rând, o singură valoare SAR este incorectă în ziua de azi. Asta pentru că telefoanele folosesc mai multe benzi de frecvenţă, iar radiaţia emisă variază mult în funcţie de asta. Iar o singură valoare este... care? Cea mai mare dintre toate, cea mai mică? Nu zice nimeni prea clar.

Apoi, cantitatea de radiaţii variază direct cu puterea pe care o foloseşte telefonul pentru a transmite. Dacă eşti aproape de celulă, e mult mai mică. Acea putere poate fi setată din software, aşa că în funcţie de ce versiune de firmware ai, poţi avea puteri diferite = radiaţii diferite.

Ultima problemă este că fiecare măsoară cam cum vrea SAR. Dacă mă uit în lista de la cnet, HTC Touch Pro 2 e listat cu SAR între 1.2 şi 1.41, în funcţie de model/firmware.
 
Yep, asta am văzut și eu, 0.68 era pentru SUA, unde folosesc altă frecvență decât în Europa, prin urmare probabil emite mai puțin :biggrin:

Unde naiba poți seta din software puterea de emisie? Ar fi chiar interesant de exersat niște chestii :smile:

@burebista - nu i-aș lua copilului meu telefon mobil până nu ajunge/trece de pubertate. My 0.02$.
 
Rilecs ca nu-l tine cu ea. Sta acasa telefonu' si o sun din cind in cind. :smile:
Bine, ma uit si dupa meteoriti sa nu ma nimereasca fo' unu'.
 
De vis. Da' numai daca trag RAW. Altfel face covrigei.

Revenind ontopic:

- Adica il conectez la PC dar nu pot sa vad ce e in memoria lui interna (poze... gen) ci numai ce e pe cardul suplimentar?

- Adica daca ascult FM in casti normale (stereo) si ma suna cineva, ii da automat ton de ocupat?

- Adica n-are RDS? :frown:
 
Tu la ce te așteptai de la un telefon mobil de 10 eur? Să facă clătite? :biggrin:

Nici la nokiuțe nu vezi ce e în memoria lor internă decât dacă ai instalat Nokia PC Suite.
 
Unde naiba poți seta din software puterea de emisie? Ar fi chiar interesant de exersat niște chestii :smile:
Pai procesoarele cum fac Cool'n Quiet, prin potentiometru manual? Normal ca se comanda prin software puterea de emisie, e in functie de intensitatea semnalului si rata de erori in transmisie.

@burebista - nu i-aș lua copilului meu telefon mobil până nu ajunge/trece de pubertate. My 0.02$.
Da, are voie intai sa faca secs si apoi sa aibe mobil. Ca soldatii americani din al doilea razboi mondial - daca aveau 18 ani aveau voie sa omoare dar nu aveau voie sa bea o bere (sub 21).

Ai zis doar ca vrei sa vorbesti cu el. Restul sunt circoteli. :biggrin:

Pai pana la urma nu ne-a spus: Q vrea sa vorbeasca cu telefonul, dar telefonul ii raspunde la conversatie?
 
Da, are voie intai sa faca secs si apoi sa aibe mobil. Ca soldatii americani din al doilea razboi mondial - daca aveau 18 ani aveau voie sa omoare dar nu aveau voie sa bea o bere (sub 21).

Era vorba de efecte mai mult sau mai puțin benefice ale radiațiilor emise de telefon asupra unui organism în creștere, that`s all. Nu e vorba de păreri preconcepute :smile:
 
Back
Top