Ce telefon vreau?

Rezistent este la polul opus cu orice fel de clapetă/clamshell/slider/altă variațiune de deplasare mecanică.

Fii serios, Nokia 7270 al meu a luat la căzături pe ciment de nu a știut de el, dar funcționează ireproșabil și acum, full funcțional :biggrin:
 
Faptul că tu ai avut o găleată de noroc nu înseamnă că întreaga categorie e la fel de rezistentă. :smile:
 
Am băgat mâna un pic mai adânc în buzunar şi i-am luat un 7020 pe care tronează într-un colţ: MADE IN ROMANIA.

Vorbit-am ieri la Germanos, mi-a zis că n-are cum să apară C2 sub 500 de lei. :biggrin2: De LG GX200 ce ziceţi? Me likey, e 105 euro (nou/sigilat) la un dilăr pe CG.
 
Nu zicem nimic că sîntem fani Nokia aici. :smile:

Bine că măcar pe ea ai rezolvat-o, săraca. S-o fi săturat de mofturi.
 
Aveti cumva vreo sugestie in 200€ cu TVA /fix / obligatoriu din oferta Vodafone?
Ce fac cu telefonul? Vorbesc. Destul de mult. Mi-ar placea taste mari si scroll rapid in meniu/agenda.
 
Haidi bre, fără miştouri. :tongue: Vrea 480 de lei pe LG + transport. *big hmm*
 
radul said:
Aveti cumva vreo sugestie in 200€ cu TVA /fix / obligatoriu din oferta Vodafone?
Ce fac cu telefonul? Vorbesc. Destul de mult. Mi-ar placea taste mari si scroll rapid in meniu/agenda.

Nu ştiu ce înseamnă pentru tine "din oferta Vodafone" deci nu ştiu unde să te încadrez ca preţ.

Ca recomandări, ce Nokia adecvate văd pe acolo: 6303i, 6700, C5, E52. Eu personal aş recomanda E52 clar, cu 6303i pe locul doi. Apropo, vezi că avea Gandalf un E52 nou de vînzare.
 
Last edited by a moderator:
LG? Ai innebunit?:biggrin:
Eu nu mi-as lua LG nici batut. Am avut 3 pana acum(modele mai rasarite, peste 1000RON/bucata), toate absolut penibile.

Ala arata bine, 2 SIM-uri, baterie de 1500mAh. Insa ecranul e sub orice critica si probabil are alte defecte specifice LG-ului:frown:

Ia si tu Nokia, ca tot omul:smile:.

Apropo, exista vreun dual-sim cu 3G? Macar la unul din SIM-uri. Ar fi ideal pentru Digi + un prepay. Nu vreau ceva chinezesc.
 
Finii mei lucrează la o firmă din Polonia ce asigură, printre altele, și asistență telefonică pre și post-vânzare pentru clienții LG, ei fiind exact în echipa pentru România. Și mi-au zis clar: don't :biggrin:
 
Io am un LG KU990 "Viewty", pe care îl ţin mai mult pentru poze (unde nu car 7D-ul), şi ce pot să spun e că la poze merge, dar în rest... Interfaţa e custom, ceva flash stuff, m-am chinuit vreo 4 ore ca să scot sunetele pe care le face când faci poze (n-am reuşit), 3 zile bateria e 100%, în a patra 50% iar dacă dai telefon începe să sune că nu mai are baterie.

Partea cea mai faină e că a fost de 3 ori la service, pentru că se bloca iremediabil (singura soluţie: scos bateria) atunci când făceam filme. Au schimbat softul, au schimbat bateria, nimic. Până mi-a trecut prin cap să schimb cardul (card cu care venise în pachet, LG-branded). Se pare că puseseră în pachet un card de viteză mică, iar telefonul avea nevoie de ceva mai mult atunci când scria filmele. Iar dacă nu putea să scrie repede probabil se umplea memoria şi se bloca.

So: dacă e gratis e bun, dacă nu... nu.
 
Bine bine, aştept Nokia C2-00! Baiu' e preţul, C1 e listat la 110 euro la dilări. :pumn:
 
miahi, nu-mi adu aminte te rahatul ala. Inca mai am cosmaruri. Nimic nu e cum trebuie la telefonul ala. E drept, se descurca chiar OK la filmare, dar pozele ies ciudat: unele ies foarte bine, altele zici ca sunt facute cu o camera de 0.3MP.
Alte puncte slabe:
- nu are SO, ceea ce e cam aiurea.
- touch de toata jena:capu:, mai ales ca aveam si iPhone pe atunci.
- bateria e exact cum ai zis si tu.
- browserul default tampit de tot, iar opera parca nu mergea cum trebuie pe un telefon touch, pe vremea aia.
- nu se poate scoate sunetul de la camera.
- e lent...
- batul ala care atarna. Nu le-a dat prin cap sa faca o gaura in telefon unde sa il bagi cand nu il folosesti.
- batul, din nou, care zgarie ecranul.:capu:
- mail, calendar etc.
Pe scurt, cel mai prost telefon pe care l-am avut.

De la LG am mai avut si Prada (KE850), pe care l-am facut cadou prietenei de atunci. Il luasem chiar la lansare, inainte sa apara iphone si alte jucarii. Nu stia el sa faca multe chestii, dar e telefon fashion. Era ok pentru vorbit, pentru un mp3, bateria era chiar decenta daca nu se abuza de telefon, dar...Dupa un an a inceput sa se dezmembreze. I-a sarit cromul de pe margine, logoul prada de pe fata telefonului s-a sters, i s-a rupt chestia aia care acopera mufa, bateria se scurgea, se rupsese o chestie prin el si zdranganea cand il scuturam, etc. Inadmisibil si pentru un telefon de 100 lei. BTW, nu era fake:smile:, era luat de la Vodafone la liber, cu garantie la LG, etc:smile: Ce m-a injurat fata aia. Imi aduc aminte ca ma sunase la miezul noptii sa imi zica ca nu se mai sting butoanele. LOL:biggrin:


Sorry korby, dar trebuia sa ma descarc. Oricum concluzia e: Stai departe de LG.:biggrin:
 
Eu am renunțat la băț din primele minute, n-avea un scop bine definit, iar touch-ul e ok cât timp nu ai nevoie să faci scroll (swipe-ul merge uneori). Iar în afară de poze, filme și telefon n-am încercat să-l folosesc, mi s-a părut useless. Faptul că unii au încercat să-l vândă ca featurephone mi se pare nasol. Mie mi-a plăcut strict ca aparat foto, dacă nu folosești zoom e ok (indiferent cât de mic e zoom-ul, pozele ies infect). Și îmi mai place filmarea la 120fps, dacă-i dai lumină suficientă ies chestii interesante. Câteva luni l-am ținut în airplane mode, doar pentru foto/video, pe urmă am băgat cartela de la serviciu în el, e ok ca upgrade la Nokia 2330 :biggrin:.
 
Și îmi mai place filmarea la 120fps, dacă-i dai lumină suficientă ies chestii interesante.
Da, filmarea aia la 120fps chiar era interesanta. Imi placea sa ma filmez fumand, sau sa filmez pisica alergand dupa o bila.:smile:
 
Bine bine, aştept Nokia C2-00! Baiu' e preţul, C1 e listat la 110 euro la dilări. :pumn:

Pentru ce naiba? La specificaţiile alea nu merită mai mult de 200-250 RON, cu indulgenţă. :what:

Plus că sînt se pare că-s 3 versiuni: C1-00 care se pare că a dispărut ca măgarul în ceaţă, şi C1-01 şi C1-02, care aparent NU sînt dual-sim. Cel puţin eu nu văd nicio menţiune de aşa ceva la specificaţii.

Update: Tocmai le-au dat drumul azi în India. C1 la 42$ şi e dual-sim din ăla cu un sim pasiv, şi C2 la 54$ cu ambele active. Uite şi pagina Nokia India pentru C2-00, respectiv C1-00. Dar la noi nu văd nimic pe site, le-o da prin cap să le ţină doar la indieni. :frown:

Oricum, dacă de la indieni la noi ajung de la 42$ la 110€ înseamnă că ceva pe undeva e aiurea.
 
wirespot, am vorbit la Germanos zilele astea şi au confirmat că o să primească un Nokia dual-sim toamna asta. Rămâne să vedem ce şi cum.
 
Mda. Şi-au mai revenit Germanos? Ultima oară erau cam varză prin toate magazinele şi aşa am ajuns să-mi cumpăr şi telefoanele de la operatori, PCG etc. Bine, fiind franciză nu-i nicio garanţie...
 
Back
Top