Wtf, cum tine bateria la Desire 4 zile!? La mine daca tine 2 e sarbatoare...
Cam asta vreau si eu, dar am zis ca daca tehnologia evolueaza asa rapid poate ma apropii de un smartphone mai putin fancy si mai ieftin.eu am avut ca tinta un telefon care sa trebuiasca incarcat numai in weekend la vorbire sub-moderata si nu am gasit niciun smartphone care sa poate face asta asa
Cat o sa te tina bateria? Din cate stiu prima limitare e numarul de cicli de incarcare/descarcare, tot 2-300 ai la dispozitie. Asta inseamna sub un an in cazul tau, 5 ani in cazul meu (cu o incarcare completa saptamanal).Confirm.
Eu il incarc in fiecare noapte. Utilizare medie ca telefon, niste browsing, poze rar. Seara e bateria pe la 20-25%.
Eu la Touch HD am schimbat bateria după 2 ani de încărcări zilnice, când mai avea cam 30% din capacitatea iniţială. A scăzut treptat, mi-am dat seama de problemă abia când a trebuit să folosesc iGo pe baterie şi după o oră s-a oprit. Cu bateria nouă ţine cam 4 ore şi pot să-l încarc o dată la două zile (push e-mail, dat pe net ocazional, citit cărţi 2-3 ore pe zi).Cat o sa te tina bateria? Din cate stiu prima limitare e numarul de cicli de incarcare/descarcare, tot 2-300 ai la dispozitie. Asta inseamna sub un an in cazul tau, 5 ani in cazul meu (cu o incarcare completa saptamanal).
Sony = evil company nu are treaba cu telefonia mobila, ci cu magariile pe care le fac in ultima vreme, gen geohot. Nu sunt fanul nici unei companii care fabrica telefoane, daca aveam aceasta "preferinta" o spuneam din start.Sony=evil company, Nokia=cind vorbesti de telefone mobile exista doar Nokia, Motorola=caca, etc - idei preconcepute, fanboy-isme.
Chiar poti sa citesti pe el 2-3 ore pe zi? Mi se pare mic ecranul, pe telefonul meu abia imi citesc agenda.citit cărţi 2-3 ore pe zi
Wtf, cum tine bateria la Desire 4 zile!? La mine daca tine 2 e sarbatoare...
Confirm.
Eu il incarc in fiecare noapte. Utilizare medie ca telefon, niste browsing, poze rar. Seara e bateria pe la 20-25%.