Rezistent este la polul opus cu orice fel de clapetă/clamshell/slider/altă variațiune de deplasare mecanică.
Fii serios, Nokia 7270 al meu a luat la căzături pe ciment de nu a știut de el, dar funcționează ireproșabil și acum, full funcțional

Rezistent este la polul opus cu orice fel de clapetă/clamshell/slider/altă variațiune de deplasare mecanică.
radul said:Aveti cumva vreo sugestie in 200€ cu TVA /fix / obligatoriu din oferta Vodafone?
Ce fac cu telefonul? Vorbesc. Destul de mult. Mi-ar placea taste mari si scroll rapid in meniu/agenda.
Da, filmarea aia la 120fps chiar era interesanta. Imi placea sa ma filmez fumand, sau sa filmez pisica alergand dupa o bila.Și îmi mai place filmarea la 120fps, dacă-i dai lumină suficientă ies chestii interesante.
Bine bine, aştept Nokia C2-00! Baiu' e preţul, C1 e listat la 110 euro la dilări.![]()
Nu ştiu ce înseamnă pentru tine "din oferta Vodafone" deci nu ştiu unde să te încadrez ca preţ.
Ca recomandări, ce Nokia adecvate văd pe acolo: 6303i, 6700, C5, E52. Eu personal aş recomanda E52 clar, cu 6303i pe locul doi. Apropo, vezi că avea Gandalf un E52 nou de vînzare.