Ce saltea?

Patura e super. Sa vezi ce scantei frumoase face pe intuneric. Noroc ca nu ai in preajma ESD sensitive devices. :goofy:
 
Cu pătura electrică asiguri sănătatea rinichilor tăi, fiindcă îți vei aminti după fiecare seară la bere să mergi la baie înainte de culcare. Că dacă faci pe tine în somn, vei rămâne cu un rânjet pe față până ți-l îndreaptă medicul legist.
 
:hmm:


21962686.jpg
 
Am comandat-o sâmbătă. Ar fi trebuit să primesc mail să confirm. Mumu. Sunat la relații cu clienții, confirmat telefonic, all good. Miercuri pleacă din Polonia, pe miercurea viitoare ar trebui să fie la mine, teoretic - vine cu FAN și ăștia au lipsă de personal pe zona Cluj.

Am mai comandat o comodă TV, o pătură și două perini pt. scaun. :biggrin:
LoL, sure. Nici un semn. E la FAN Cluj încă de luni dimineața, ăștia nu dau nici un semn, nu răspund la telefoane, contactul nostru de la ei spune ca urmează să fiu sunat. Ofcors.
 
Stai calm, ca am avut si eu un pachet cu piese de bicicleta la Cargus si a stat 2 saptamani la ei, a venit cand m-am intors eu de la pedalat.
 
Am dat comandă de niște chestii din UK, 350Ron, livrate gratuit cu DHL - 40h de la comandă până la livrare. Just saying...
 
Nu confunda cu DHL Express, ala care costa o mana si un picior, DHL normal e Posta Romana a nemtilor - cu calitatea, ci tipul de operator. Cu 10 euro mi-au livrat din Germania pana la usa 2 cutii mari cu 10 kg piese de bicicleta, face 2 zile pe TIR pana la Oradea si de acolo preia Cargus (cumparat de DHL, parca) si mai departe devii religios :frown:
 
Ballz! A venit caldura și salteaua cu spumă mă scoate din sărite din ce in ce mai tare. Deci s-a decretat că a fost o cheltuială complet neinspirată și acum vreau saltea, ce saltea vreau? Obligatoriu cu arcuri!
Cei care v-ați cumpărat saltele în ultima vreme (și nu numai) dacă aveți ceva idei constrictive de impărtășit, vă rog sa o faceți!
 
Cu arcuri nu inseamna musai racoroasa. Dar macar ai sanse sa gasesti una cu o faţa pt. vara si cealalta faţa pentru iarna.
 
Arcuri impachetate individual, Premium Pocket de la Geladi. Asta din seria celor cu pret decent. Altfel poti sa iei o Tempura tot cu arcuri impachetate individual, insa ai putea utiliza diferenta pentru niste Elac-uri. :tongue:
 
Interesantă sugestie, mai ales că Geladi astia au ceva sediu si in Iasi, multumesc!
 
Am de aproape 5 ani, am mai recomandat modelul si altor 2 persoane, toti super-multumiti.
 
Back
Top