Ce placă video?

WoT nu este joc de strategie. La cum funcționează side-scrapping și peeking, să ai 144Hz face diferența dintre hit și miss când iese de după colț.

Vezi aici.
Edit: nu mai găsesc video-ul. Ideea este că atunci când iese cineva/ceva de după un colț, că-i om sau tanc sau barcă, mișcarea este mult mai fluidă la 144Hz.


Nu o să-ți dai seama de diferență până nu folosești 144Hz+ o lună apoi revii la un LCD praf de 60-75Hz :smile:
 
Lol, eu știu foarte bine diferența că sunt gamer de fps-uri (online), nu trebuie să-mi spui tu. Am zis altceva, recitește. :wink:
Ca să-ți explic ce-am zis: nu compara WoT cu un shooter cu personaje. Rapiditatea cu care se joacă la un joc cu tancuri nu se compară cu cea la un joc cu soldați. Aia ziceam: la un shooter serios (cu mișcări ULTRArapide) chiar ajută 144 Hz, la altceva nu cred, e lol.
 

Attachments

  • IMG_20181226_121731.jpg
    IMG_20181226_121731.jpg
    127.1 KB · Views: 35
  • 144.gif
    144.gif
    16.6 KB · Views: 32
  • Like
Reactions: Neo
La Palit am vazut placi video scoase din garantie de service-ul lor pentru ventilatoare deteriorate evident de racirea deficitara / supraincalzire. E singurul producator de placi video care refuza placile pentru probleme la coolere, la alde Asus, Gigabyte, MSI pot fi si cazute cu totul ca nu obiecteaza deloc. Deci personal nu vreau sa aud de Palit/Gainward.
 
Impresii am deja formate, ca am avut cateva luni unul pe 144 Hz. In shootere, musai online cu miscari de Brusli :biggrin:, diferentele sunt clare. In altele, de ex. cele offline (fie si shootere), mi-ajungeau 75 Hz. Diferenta era insesizabila aproape.

Dell-ul il pot compara cu IPS-ul LG pe 75 Hz. Asta avea nitel ghosting, care se vedea doar in scenele ultrarapide si era deranjant. Ma surprinde ca panelul Dell-ului are calitatea imaginii apropiata de a IPS-ului.

Oricum, e clar ca 144 e mai mare decat 75. :wink:

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
Dell-ul il pot compara deocamdată doar cu IPS-ul LG pe 75 Hz. Asta avea nitel ghosting, care se vedea doar in scenele ultrarapide si era deranjant. Ma surprinde în mod plăcut ca panelul Dell-ului are calitatea imaginii apropiata de a IPS-ului.
Asta voiam să zic.

În plus, fiindcă mi-a fost greu să scriu pe telefon în mesajul anterior, Dell-ul e mai sexos o țâră decât LG-ul. Se și reglează pe 3 direcții...
Iarăși îmi place PES2018 cum merge la 120 Hz, smooth ca pe un playstation de le vezi la demo prin supermarketuri. Mergea și la 60 Hz foarte OK. La 144 Hz merge ca naiba cu sacadări, probabil o fi de la faptul că 120 e multiplu de 60, fps la care e presetat jocul.
Ce e mai nasol e că am unele jocuri mai vechi care nu merg la 144/120Hz, de ex. The Saboteur, un joc minunat (nu știu cum de l-am ratat). :kul:
 
Last edited:
4.4€, sold, merci :biggrin:
Chiar la ăla vechi mă gândeam, l-o portat dude-ul peste tot, io recent l-am luat pentru Nintendo switch și am văzut că este și pentru Android.
 
Back
Top