Ca o completare aici (că tot mi-am luat 3 seturi noi, unul de Powerex 2700 și două de Eneloop). Maha C-9000 în break-in mode poate salva acumulatori care nu mai "țineau" încărcarea cum trebuie, dar nu întotdeauna. Un set vechi de Powerex 2700 este RIP după ce am folosit un încărcător chipurile "inteligent" (cel de la Maha, btw...), dar de când am C-9000-ul nu mi-a mai crăpat niciun set, ba chiar am recuperat doi GP 2100mAh pe care-i credeam goners și care acum sunt fericiți să dea curent unui Gameboy Color
Am completat "colecția" de jucării cu un Maha C800S, pe care-l folosesc în "soft" mode (încărcare lentă). Ar fi interesant de comparat funcția de restore pe care o are C800S cu cea de la C-9000, având în vedere că C800S nu suportă setarea curentului de încărcare sau a capacității totale a acumulatorilor.
Miahi, ceva mai multe detalii despre cum ai făcut măsurătorile în 2011?
LE: ca o paranteză, țin mereu la mine un set de Energizer Lithium AA, iar în domeniul AAA prefer să nu folosesc acumulatori deloc, ci doar Energizer Lithium (de exemplu în label printer sau presenters USB).
LE2: În bliț (SB-700) folosesc în ordine un set de Sanyo 2700mAh (care rezistă admirabil timpului, dar îi încarc doar în break-in mode de obicei cu C-9000), apoi seturile de Maha 2700 și Eneloop-urile sunt în primul rând de rezervă. La cele din urmă nu am apucat să fac încă un ciclu de break-in (durează vreo 3 zile), ci doar un ciclu de încărcare cu C800S.
LE3: un set = 4 bucăți.