Ce imprimanta sa-mi cumpar?

HP 6P second-hand
Avantaje: nu se strica, nu incurca foile, cartusul tine foarte mult si n-are cip, port IR sa poti printa wireless de pe laptop.
Dezavantaje: n-are USB.
 
Am la serviciu doua ML-2571. Arata la fel ca a ta, deci probabil aceeasi constructie interna, si nu cred ca driverul e diferit.
Nu-s deloc stralucite. Sunt foarte usoare, mult plastic, putin metal, par (si sunt) fragile iar driverul, spre exemplu, preia tot documentul in cache-ul propriu si odata ce ai dat print, nu mai exista "cancel". Duplex-ul este manual: Driverul te pune sa scoti foile din imprimanta si sa le pui din nou in tava de unde sunt sanse mari (cam 25% la un document de 10 pagini) sa traga cate doua si sa strice orice fel de ordine.


Mi-a placut in schimb Lexmark E352dn care a venit cu analizorul de hematologie. Port USB+paralel+retea, duplex hardware, emulare PCL si PostScript in firmware, driver facut mai cu simt de raspundere.

Cand cumperi imprimante, uita-te intai la greutate. Daca sunt usoare inseamna ca folosesc mult plastic in interior, plastic care se toceste repede si crapa la cel mai mic soc.
 
Într-adevăr, din ce-am citit, nici 2165 nu ştie duplex automat. Nu cred că va fi ăsta un criteriu eliminatoriu. De asemenea, faptul că e fragilă nu deranjează. Va sta pe un birou şi va fi folosită ocazional. Estimez că va trece barem un an până la primul refill.

Şi mie îmi place Lexmark-ul, dar e de vreo 8 ori mai scump.
 
Salutare! Ma ajutati si pe mine va rog, sa aleg varianta cea mai buna pentru o imprimanta profesionala sh? Cineva mi-a recomandat-o pe asta [spam link removed] , dar eu ma gandeam tinand cont de pret ca o varianta buna ar fi si un HP din modelul acesta [spam link removed]. Imi tb pentru firma si imi tb ceva mai de calitate si nu la un pret exagerat. Multumesc!
 
Back
Top