Ce imprimanta sa-mi cumpar?

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,260
HP 6P second-hand
Avantaje: nu se strica, nu incurca foile, cartusul tine foarte mult si n-are cip, port IR sa poti printa wireless de pe laptop.
Dezavantaje: n-are USB.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,260
Am la serviciu doua ML-2571. Arata la fel ca a ta, deci probabil aceeasi constructie interna, si nu cred ca driverul e diferit.
Nu-s deloc stralucite. Sunt foarte usoare, mult plastic, putin metal, par (si sunt) fragile iar driverul, spre exemplu, preia tot documentul in cache-ul propriu si odata ce ai dat print, nu mai exista "cancel". Duplex-ul este manual: Driverul te pune sa scoti foile din imprimanta si sa le pui din nou in tava de unde sunt sanse mari (cam 25% la un document de 10 pagini) sa traga cate doua si sa strice orice fel de ordine.


Mi-a placut in schimb Lexmark E352dn care a venit cu analizorul de hematologie. Port USB+paralel+retea, duplex hardware, emulare PCL si PostScript in firmware, driver facut mai cu simt de raspundere.

Cand cumperi imprimante, uita-te intai la greutate. Daca sunt usoare inseamna ca folosesc mult plastic in interior, plastic care se toceste repede si crapa la cel mai mic soc.
 

jarod

Super Moderator
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,660
Într-adevăr, din ce-am citit, nici 2165 nu ştie duplex automat. Nu cred că va fi ăsta un criteriu eliminatoriu. De asemenea, faptul că e fragilă nu deranjează. Va sta pe un birou şi va fi folosită ocazional. Estimez că va trece barem un an până la primul refill.

Şi mie îmi place Lexmark-ul, dar e de vreo 8 ori mai scump.
 

raduzo

Banned
Joined
Jun 16, 2013
Messages
2
Salutare! Ma ajutati si pe mine va rog, sa aleg varianta cea mai buna pentru o imprimanta profesionala sh? Cineva mi-a recomandat-o pe asta [spam link removed] , dar eu ma gandeam tinand cont de pret ca o varianta buna ar fi si un HP din modelul acesta [spam link removed]. Imi tb pentru firma si imi tb ceva mai de calitate si nu la un pret exagerat. Multumesc!
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,589
Mai sa fie, ce le-ai nimerit pe toate de la un singur vanzator.
 
Top Bottom