Caut un program care sa faca <ceva>

Ia vezi dacă autohotkey te ajută. Eu îl folosesc pentru pornirea automată a unui sistem de supraveghere low cost.
 
Am reuşit o implementare foarte simplă şi elegantă pentru programul C. Aceasta se numeşte... SnagIt 8, care ştie să captureze fereastra, să o exporte ca .mht şi să facă upload pe un FTP server. Problem resolved (pentru programul C).
Acuma o să trebuiască să fac un webpage cu iFrame care să încarce/afişeze MHT-ul ăsta şi să-i facă refresh la fiecare 15 secunde, dar asta-i altă mâncare de peşte deja...
 
Caut un program care știe să să compare și să sincronizeze bine baze de date, gen SQL Delta, dar la un preț accesibil, nu 300$ per stație că îl folosesc de două ori pe an și nu ca să fac bani cu el. Mă interesează o recomandare a unui program pe care să îl fi folosit, nu rezultate returnate de Google.
 
De ce nu-ti scrii singur unul customizat pentru nevoile tale? PHP se descurca foarte bine cu SQL si daca il folosesti de doua ori pe an, presupun ca nici performanta nu este foarte importanta.
 
Nu merită să mă apuc de așa ceva pentru două utilizări pe an. De ce să reinventez roata, nu e destul de rotundă?
 
Excel password remover pls. Am uitat parola la baza de date de la licenţă, e o catastrofă totală. Da, avea caractere din toate etc, nu puterea de procesare este problema, cât mai ales disponibilitatea programului şi preţul acestuia.

Mulţumesc.

Later edit: să ştie şi de .xlsx.
 
Caut un utilitar care sa modifice setarea Stop Grant (registrul STPCLK# al chipsetului) din linia de comanda si care ruleaza pe WinNT.
Multumesc.
 
Se pare ca F-PROT pt. DOS nu mai este updatat.
protest.gif


Caut un antivirus on-demand, adica unul care scaneaza la cerere si apoi SE INCHIDE, de tot, inclusiv driverul. Preferabil sa fie free si updatat in ultimul an.
 
Aş recomanda ClamAV. Instalează-l şi rulează freshclam.exe, vezi ce bază de date cu semnături îşi ia. Dacă e recentă, te-ai scos.
 
Din câte văd, opţiunile tale sunt:
- un antivirus cu .NET sau online sau cu bloatware sau cu utilizare de memorie mai mare etc. - în esenţă, cu ceva la care va trebui să faci compromis, dar vei avea un antivirus;
- o maşină a timpului;
- un miracol.

:biggrin:
 
...o schimbare de mentalitate? Might be easier.
N-ai menţionat dacă să fie online sau nu, anyway.
 
Dacă mașina respectivă nu e online nu prea ai ce face cu un antivirus, nu? Un sistem curat și izolat rămâne curat.
 
Da, ce faci cu ele? Dacă e un sistem atât de vechi si specializat nu instalezi warez de pe CD-uri, dacă nu e specializat poți pune un OS mai nou și un antivirus recent.
 
Ar mai fi soluţia scanării de pe CD/USB. Asta presupune sesiune separată, reală sau virtuală.
ClamWin Portable? Oricum, e singurul portabil. Era ceva NOD offline scanner dar nu ştiu dacă mai e oficial. Se pare că se pot copia ceva fişiere şi funcţionează.
 
Back
Top