Caut un program care sa faca <ceva>

Nu trebuie sa tii fereastra de Outlook maximizata pe ecran, dar nici nu cred ca ai cum sa o arunci doar in taskbar fara sa apara deschisa si fara sa faca task switch prin ea. Notificarile iti vin ca fereastra noua, atunci cand e cazul sa apara.
 
Pirateaza-l, ce iti pasa, doar nu e calculatorul tau. Sau sa isi cumpere abonament la Office 365.
 
Caut un program care sa forwardeze niste porturi. Nu, nu vreau sa folosesc windows firewall!
As fi zis executabil de max. 50 KB, dar hai sa fiu generos si zic max. 500 KB.
Sa mearga pe Win2003 x64 fara .NET, java, python, etc.
 
netsh interface portproxy add v4tov4 listenaddress=localaddress listenport=localport connectaddress=destaddress connectport=destport
Posibil sa ai nevoie de un patch pentru Windows 2003 din ce imi amintesc, dar nimic imposibil (nici macar greu de gasit ce este exact necesar pentru Win2003 ca sa functioneze dracovenia de netsh). Nu este Windows Firewall, nu are nevoie de .NET, Java, Python, etc.

edit, nu e vorba de patch, doar de o modificare in registri:

https://support.microsoft.com/en-us...able-tcp-ip-forwarding-in-windows-server-2003
 
Am nevoie de un program mic (mic am zis!!) care sa imparta un fisier gigant (>4GB) in bucati mai mici folosind offset-uri hex (de la 0x000... - pana la 0x43...).
As prefera ca programul sa poata imparti fisierul folosind o lista de bucati, astfel incat sa nu trebuiasca sa il rulez 10 ori pentru a scoate 10 bucati, de exemplu.
Ar fi util si daca ar accepta variantele: 1) offset start si offset stop, 2) offset start si lungime si 3) offset start pana la offset-ul urmatoarei bucati.

Aaa! si bineinteles, trebuie sa ruleze pe WinXP fara .NET.
 

600KB, merge cu fișiere mai mari de 2GB (deci probabil cu fișiere >4GB).

Nu are hex thingie, dar este musai necesar?
 
Uneori ești absolut insuportabil. Ideea era că poate nu știi ce îți trebuie și poate putem sugera altceva. Dacă ne-ai spune ce vrei să faci, poate ne-ar fi mai ușor. Presupun că vrei să-ți faci update cu Android la Fleshlight de este așa sensibilă întrebarea?
 
V-am mai intrebat? Cred ca nu.
Se da win10 home x64 cu un cont de admin si 2 conturi pentru plozi
Conturile plozilor trebuie sa fie active doar un anumit timp de la logare, prestabilit in prealabil de preahulitul admin. Cum era la salile de net pe vremuri. Re-logarea plodului in cont sa nu mai poata fi facuta decit dupa trecerea unei perioade de asemenea setata de admin.

Cu ce program fac asta?
(metoda implicita din w10, cu conturi MS nu e suficienta si satisfacatoare).
 
Nu merge cu logon hours per user + set action to take when logon hours expire setat la lock sau logoff? Fără conturi MS, doar conturi locale. Dar nu știu dacă merge pe Win Home.
 
Se da un file server cu Win 2012 R2 pe care am activat auditul pentru folderele/fisierele partajate.
Am nevoie de o "scula" (de preferat free) cu care sa vad logurile pentru ca Event Viewer sux.
 
  • Like
Reactions: Neo
Back
Top