Caut un program care sa faca <ceva>

Cum pot să forţez dezinstalarea unui driver din Win7? Am prins un system crash când dezinstalam Oscar-u' X7 şi acum nu-l mai pot modifica, reinstala sau dezinstala. Nici din meniul de instalare, nici direct din CP -> Programs & Features.

Mulţam.
 
Driverul nu se dezinstaleaza. Ca orice alt program el "este dezinstalat", de installer adica. Nu e ca un .OCX care se inregistreaza si dez-inregistreaza singur.
Daca installer-ul nu mai merge (asa cum pare situatia ta), driverul trebuie sters manual. Stergi fisierul, apoi il stergi din device manager, apoi te loghezi in contul SYSTEM si stergi din registru tot ce mai ramane.
 
Caut un program cu functie de clipboard extins: undeva pe ecran sa am o lista cu texte frecvent utilizate, fereastra "always on top", iar in timp ce completez formulare intr-un program oarecare, sa pot face click pe unul din textele alea si sa mi-l copieze automat acolo unde este cursorul.
Multumesc.
 
Un soft minumalist pt. redare audio MP3 şi FLAC? Load M3U, play. That's it. Cât mai simplu, oricum pretenţiile de audiofil sunt numai în imaginaţia mea. :goofy:
De aproape 15 ani folosesc Winamp, mai mult din obişnuinţă, dar în ultima vreme tot găsesc bug-uri. Un exemplu pt. versiunea actuală (5.7 3392): total aleator, în funcţie de cum are chef, după un restart nu are playlist-u' deja "încărcat", tre' să dau load din nou.

PS: neapărat să se înţeleagă cu butoanele multimedia de pe o tastă MS Wired 600.
 
WinAmp 2.91 cu input plugins pentru formatele moderne si inca un plugin pentru tastaturi multimedia (compatibil cu orice tastatura multimedia testata de mine in ultimul deceniu). Cam asta folosesc eu, ca audiofil amator. :biggrin:

Iti fac un atasament daca esti interesat de o asemenea piesa de muzeu, dar perfect functionala.
 
Sustin opinia lui Cosmin_C. Asta folosesc si eu pe PC-ul audiofil de acasa.
Foobar am pe laptop, unde cerintele sunt mai reduse.
 
WinAmp 2.91 cu input plugins pentru formatele moderne si inca un plugin pentru tastaturi multimedia (compatibil cu orice tastatura multimedia testata de mine in ultimul deceniu). Cam asta folosesc eu, ca audiofil amator. :biggrin:

Iti fac un atasament daca esti interesat de o asemenea piesa de muzeu, dar perfect functionala.

Si io il vreau pe ala:biggrin:
 
La cererea populara, WinAmp 2.91 updated sa cante orice format modern (sper :smile: ) si din care am sters de la output plugins ASIO si Kernel Streaming (se gasesc usor pe net si adauga, la nevoie) pentru ca pe unele sisteme nu merg cum trebuie (probabil daca placa de sunet sau sistemul de operare nu suporta acel plugin). Este configurat "safe" pe DirectSound dar se poate incerca si WASAPI pentru un posibil plus de calitate. Exista si skinul meu audiofil p-acolo, il vedeti daca configurati set skin directory dupa ce-l copiati in locatia in care va ramane permanent.

In rest, e complet "portable" deci dai click pe exe si aia e tot, setarile sunt stocate in acelasi director cu executabilul. Nici macar nu incearca sa fure asocierea fisierelor, dar se poate face si asocieri din setarile sale, bineinteles. Cam atat, enjoy! :biggrin:
 

Attachments

  • Winamp291.zip
    2.4 MB · Views: 24
Ai uitat in_ape.dll si in_cue / gen_cue.dll.
in_mp3 si alte plugin-uri ar putea fi updatate cu cele din Winamp v5.1.12. Nu mai tin minte motivul pentru care am facut upgrade-ul, ca le-am inlocuit acum foarte multi ani, dar trebuie sa fi fost un motiv bun.

LE: M-am uitat putin si la celelalte plugin-uri.
Am luat in_flac.dll; e mai bun decat cel pe care il aveam.
DiminHotkeys mi se pare mai bun decat plugin-ul ala cu Logitech care, pe langa faptul ca nu e prea configurabil, foloseste un wrapper pentru a incarca .dll-ul principal. Dimin Hotkeys e facut mai cu simt de raspundere si are fereastra de configurare ca program separat, sa fie .dll-ul mai mic.
 
Io l-am pus aseară, da' pe Xonar DX (cu setările de rigoare) şi căşti Senn HD 215 nu mi se pare că se aude prea grozav. Adică: am pus ceva liniştit (Vangelis - Metallic Rain), în prima parte s-a auzit frumuşel (place sau nu, habar n-am), dar când a ajuns în partea finală a piesei a început să huruie şi să bâzâie. Numai dacă dau EQ-ul pe la -6Db sună binişor. Pe boxe n-am încercat pt. că nu are rost, sunt mai slabe calitativ decât căştile.

What did I do wrong?
 
Sehh HD 215 sunt căşti slabe? Oh, fcuk off, nu-s audiofile, da' nici 20 de lei n-au fost.
 
Senn alea sunt foarte ok, dar m95 gonna m95...

Eu folosesc Foobar fără EQ și se aude cât se poate de ok pe Senn 380 Pro și SS Siberia V2. Nu este vorba de folosit EQ pentru a compensa căștile, cât alterarea sunetului cu EQ. Atâta timp cât nu știi unde au căștile găuri în frecvențele reproduse, nu poți folosi EQ decât "după ureche", unde deja devine "de gustibus".
 
Back
Top