Caut un program care sa faca <ceva>

@whiskas: Pentru ca cineva care se aseaza in fata calculatorului in timp ce eu nu sunt acolo sa nu aiba acces la datele "sensibile".

@~: Iti spun luna viitoare, dupa ce semnez contractul.
 
@whiskas: Pentru ca cineva care se aseaza in fata calculatorului in timp ce eu nu sunt acolo sa nu aiba acces la datele "sensibile".

07-windows-L.jpg


Mai exista si screensavere...
 
Păi atunci e simplu: True Crypt.

Da' te mai întreb: e un computer public? Dacă da, o parolă Windows adecvată și EFS sînt suficiente. Dacă nu e un computer public, de ce-ți bați capul...?
 
True Crypt nu-l salvează de dușmanii care se așează la calculator. De fapt, chiar dacă TrueCrypt e cu totul altceva decât EFS, orice criptare transparentă e la fel dpdv. al interacțiunii cu userul. Marius nu-i mulțumit de EFS deci nu poate fi mulțumit de nimic.

A, da, orice soluție de criptare trebuie să se comporte ca EFS să facă ce vrea el și să fie bună. Încă un exemplu de thread tip înșelăciune făcut de Marius doar pentru a se plânge, pentru că nu are cum să fie mulțumit.
 
Caut un program pentru crearea de subtitrari la filme care sa afiseze in loc de imaginea filmului, track-ul audio pentru care se face subtitrarea, ca un editor de sunet.
 
Pentru a putea selecta inceputul si sfarsitul fiecarei subtitrari sa corespunda cu vocea. Pe waveform exista axa timpului si se vad clar delimitarile intre cuvinte/propozitii.
 
Da, asta ar fi o chestie interesanta. Nu am auzit de asemenea facilitate, dar nu scriu subtitrari (doar corectez uneori). Era crocodilu pe aici, el facea pe vremuri subtitrari serioase, intreaba-l ca poate stie ceva.
 
Caut un emulator de internet.
Exista diverse programe care necesita conexiune la internet pentru a functiona. Spre exemplu Windows Update, dar am si alte programe in minte. Caut un utilitar care poate simula raspunsurile serverului la care se conecteaza programele respective in baza unei capturi de pachete efectuata anterior. Asta pentru cazurile in care acel server nu va mai fi disponibil la un moment dat iar eu inca am nevoie de program.
 
Esti beat? Gandeste-te ce raspuns de server poti inregistra ca set de pachete, niciodata nu e acelasi de la Windowsupdate; fiecare sesiune se initiaza printr-un schimb de chei de criptare, in acel moment emulatorul de Internet nu mai are nici o utilitate.
 
@AdrianB1: Fir-ar sa fie! Ai dreptate. E criptat.
Dar intrebarea ramane pentru cele care nu-s criptate.

@ipman: HTTP in principal. FTP-ul nu se mai foloseste.
 
Eu cred ca e mai simplu sa gasesti un crack pentru fiecare program in parte (program pe care il detii in mod legal, evident :tongue:), decat sa emulezi intregul internet. Da, inteleg ca vrei sa emulezi doar un site sau un server, dar pentru asta trebuie sa stii ce vrea programul respectiv de la server...
 
Credeam că le-am auzit pe toate. Lulz. Fail.

Nu, serios, emulator de internet? Wtf.
 
Back
Top