Caut un program care sa faca <ceva>

Imi necesita un mic program care sa emuleze un generator de audiofrecventa pe PC DAR la care schimbarea frecventei sa o fac tragand cu mouse-ul de un slider...

D'alea la care bati frecventa dorita din tastatura si dai enter ca sa cante am destule... :smile:
 
Nice! Nu stiu cum naiba l-ai gasit, eu am alte cateva zeci, gasite tot by gogu si care nu fac treaba aia pe care o vreau eu. :smile: Din pacate programul este... inutilizabil daca nu achiti cei 50$ catre producator. Iar suma aia mi se pare de-a dreptul nesimtita pt. ce face respectivul soft! :biggrin: Deci... sap in continuare.
 
Q, uită-te la Spectrum Lab:

speclab1.jpg



Din ce văd în help, are și un Test Signal Generator cu 3 slidere:

sign_gen.gif
 
Am un fişier .exe care e de fapt un wrapper pentru un alt kit de instalare. Dintr-un motiv oarecare, acel wrapper refuză să funcţioneze.
Înăuntru e sigur un kit de instalare. Acuma întrebarea este:
Există vreun software cu ajutorul căruia să pot extrage acel kit de instalare (o versiune de MS office, FYI) din interiorul acestui executabil? Vreun EXE checker sau ceva de genul. Decompilator? Preferabil cât mai n00b-proof (de gen click-next-merge).
 
Solutia n00b-proof: Universal Extractor

Solutia complexa:
De obicei EXE-urile isi extrag continutul intr-un director temporar imeditat ce le executi. Verifica daca nu cumva gasesti kitul de instalare in directorul temporar al windows-ului in timp ce EXE-ul ruleaza.

Daca nu, uita-te pe site-ul asta: http://exetools.com Gasesti acolo utilitare pentru cele mai comune installere. IsXunpack este cel care merge de obicei. Daca nu merge cu ala, slabe sanse sa mearga cu altceva.
 
Soluţia complexă, partea 1, nu funcţionează. Executabilul ăsta afişează un splash screen, un license agreement, apoi mârâie că e destinat doar pentru development machines şi iese. Nu extrage nimic, nicăieri.
Universal Extractor a detectat fişierul cu pricina ca Wise Installer Package, acuma îl extrage. Să vedem ce iese la final...
Până acum toot extrage fişiere cu extensia .EWI - Filext zice tâmpenii despre extensia asta.
Uff... 17%. Durează, nu glumă...
LE: excelent, a extras tot. Mulţumesc :smile:
 
Caut un progrămel care să monitorizeze consumul PCului - estimativ evident - în modul în care o fac unele programe de monitorizare ale unui UPS, de exemplu. Există așa ceva? Că doar există programe care îți arată amperii consumați de procesor în mod dinamic, la placa video iar cred că e posibil iar la restul e oarecum irelevant.

Nu găsesc drăcie d-aia de o intercalezi între ștecherul computerului și priză de-ți arată Watts și pace, mor de ciudă :frown:
 
Nu ştiu program, dar eu mi-am luat drăcie d-aia de la Mr. Bricolage, acum vreo doi ani, după îndelungi căutări.
 
Acum ai putea găsi pe Maica Domnului la Vitacom/Conex Electronic (sunt vizavi), sau poate la Bricostore/Praktiker sau altele. Nu mai sunt o raritate.
 
Un soft de management pentru conturile locale de pe calculatoarele dintr-un AD stie cineva? Ma intereseaza functii mai complexe ca de exemplu sa aiba in spate o baza de date cu asocierea intre adminul unei statii si parola lui si sa poata sa seteze parole diferite pe orice statie sau sa genereze one-time passwords, etc. Am gasit cateva softulete dar sunt relativ simpliste si nu fac ce nu ar putea sa fac si eu cu manuta mea cu niste scripturi simple si psexec.
Functiile de raportare ar fi mai mult decat binevenite.
Alte functii conexe, gen password vault pentru diferite alte aplicatii/baze de date nu prea ma intereseaza. Solutia asta este cea mai apropiata de ce caut eu din ce am gasit pana acum pe net dar probabil ca se poate si mai bine. Nu am citit inca suficiente lucruri despre ea deci nu stiu ce sa spun.

Nu ma intereseaza sa fie gratis si nici nu ma astept sa fie, mai ales daca e ceva complex, cu functii avansate.
 
RAR Password cracker.
Nu e nimica ilegal, dragilor. Prietena are nişte fişiere TXT vechi arhivate cu parolă şi-a uitat-o, că le-a arhivat acum 3 ani.
Au valoare sentimentală.
Programele pe care le-am găsit pe net sug. Unul zice că arhiva nu e parolată, altul zice că e coruptă, altul îmi găseşte o parolă de 2 caractere care evident nu funcţionează.

Ce-am încercat:
RAR Password Unlocker (zice că nu-i parolă)
RAR Password Cracker ("Header corrupt")
RAR Password Recovery Magic (găseşte o parolă aiurea şi e lent ca ochii mortului).

Idei?
 
8 caractere e mult. Depinde ce caractere, daca-s numa' litere mici ai sanse mari, daca-s si mari si mici plus cifre si caractere speciale eu zic sa nu-ti bati capul ca iesi la pensie.
 
Dragul meu burebista,

Adelina îţi trimite multe multe mulţumiri şi îţi va pregăti o ciocolată de casă numai pentru tine :smile:
Pe scurt, parolă găsită, everything OK.
Mulţumesc mult!
 
OK nenea, happy-end se pare. :smile:
Acu' de curiozitate zi si tu pe care l-ai folosit si cit a durat gasirea.
Pe de alta parte data viitoare sa puna o parola mai colorata daca nu o vrea sparta in juma' de zi. :biggrin:
 
l-am folosit pe primul, parola era simplă, asta ştiam, numa' uitase cuvântul. 5 litere, l-a găsit în juma' de oră.
 
Back
Top