Caut un program care sa faca <ceva>

Nu, nu se descurca. Trebuie sa bifez manual fisierul pe care vreau sa-l pastrez/starg din lista de duplicate. Cand sunt mii de fisiere, e cam greu.
 
Specificatiile tale sunt destul de complexe si particulare pentru a gasi un program care sa faca asta 'out-of-the box'.

Ce solutii vad eu:
1. Gasesti mai multe aplicatii care sa faca ce vrei tu si le convingi intr-un fel sa functioneze impreuna.
2. Scrii o aplicatie care sa faca asta (script, aplicatie in Java, VB etc.)
 
1) Am nevoie de un program care sa scaneze un director si un playlist .PLS si sa indice ce fisiere lipsesc din playlist. Daca stie sa parcurga si continutul fisierelor .CUE ar fi perfect.

2) Exista vreun program (exceptand Deshaker) care sa stabilizeze imaginea filmelor. Preferabil ar fi un filtru DirectShow care sa stabilizeze "on the fly". Cu Deshaker e prea complicat, ca operatia e in doi pasi, lenta si trebuie recomprimat filmul. Nu ma intereseaza cine-stie-ce rezultat, doar cat sa pot urmari un film facut de-am-boulea fara sa ma doara capul.
 
Caut un program care să lipească fișiere video de orice tip, cu orice extensie, totul plug-and-play, fără să fie nevoie să stau să sap după plug-ins, cum e Virtual Dub. Momentan trebă să lipesc niște .mov-uri. Idei?
 
Daca au acceasi rezolutie, codecuri, bitrate, deci daca pot fi lipite fara recompresie, recomand Boilsoft Video Joiner (numit pana acum AVI/MPEG/RM/WMV Joiner). In functie de fisiere s-ar putea sa ai un cadru distorsionat sau un pacanit in sunet la locul lipiturii, dar avantajul este ca nu face recompresie, deci nu pierzi din calitate.
 
1. N-ai precizat ca vrei si moka. :biggrin:
2. La magazinul online Pairătghei probabil e la zuper-oferta. :wink:
3. Marius n-a cumparat niciodata un soft, lui Marius programatorii ii ofera softurile si licentele gratis, sperand doar ca le va accepta si le va recomanda, este testul suprem. :goofy:
 
Caz pur teoretic: se ia un calculator windowsat care are pe HDD un subdirector cu fisiere multimedia. E posibil ca respectivul subdir sa fie vazut ca device USB extern de catre un mediaplayer? Adica sa leg via USB calculatorul la mediaplayer si mediaplayerul sa vada subdirectorul respectiv ca HDD extern? :smile:

Adica un fel de emulator de HDD extern USB?
 
Nu poţi lega două host-uri USB unul la altul, îţi trebuie ceva hardware între ele, care să aibă două USB-uri în device mode şi să se înregistreze la ambele host-uri. Aşa ceva există pentru kindof "cabluri de reţea USB", dar nu am văzut până acum pentru share de genul ăsta.
 
Exista pe undeva niste MP3-uri de test cu care as putea testa playerele? Sau trebuie sa mi le creez?
Ma intereseaza sa testez daca respectivele playere suporta si utilizeaza* urmatoarele: ReplayGain, bitrate-uri >320 kb/s, VBR, MP3Pro, verificarea CRC, etc.

* adica nu ignora
 
"Non-standard bit rates up to 640 kbit/s can be achieved with the LAME encoder and the freeformat option, although few MP3 players can play those files. According to the ISO standard, decoders are only required to be able to decode streams up to 320 kbit/s".
 
Multumesc. Stiu. Dar niste MP3-uri de test gata facute gasesc pe undeva?
1) fiindca n-am rabdare sa creez acum cate un MP3 pentru fiecare feature de testat
2) fiindca nu stiu cum sa creez fisiere pentru unele dintre teste: erorile CRC, MP3Pro
 
Exista softuri pentru Win Mobile sau Blackberry care sa foloseasca GPS-ul si sa salveze traseul pe care il parcurgi si atat? Nu ma intereseaza ceva gen IGO, nu ma intereseaza sa imi afiseze harta, asa nu consuma bateria prea tare. Vreau sa salveze traseul apoi eu sa il descarc in calculator si sa il suprapun peste o harta acolo. Google Earth sau ceva de genul.
 
Eu am folosit un timp Noni GPS Plot. E bun, are funcție de oprit ecranul ca să nu consume, dar 80% din consum e de la GPS, nu de la ecran și alte chestii, așa că nu e diferență foarte mare de timp de înregistrare. Eu n-am reușit să trec de 4-5 ore cu nici un soft de genul ăsta.
 
BTW!
Pe mine mă interesează un soft pentru Blackberry care să NU se conecteze la net pentru trasee, hărţi, etc.
Mă interesează strict doar harta Italiei, atât.
 
O sa le incerc pe toate. Doar uitandu-ma prin meniu m-am cam ratacit :smile:.

war, cica Garmin ar avea asa ceva. Nu am incercat.
 
Din câte am înțeles, Garmin avea offline maps în versiunile mai vechi, dar au renunțat. Dunno why. Merită totuși încercat.

Altă metodă ar fi asta, dar n-am idee cum arată hărțile alea downloadate.
 
Excelent, exact ce îmi trebuia.
Nu am nevoie de route planner, doar să ştiu pe unde mă aflu :smile:
Mulţumesc!
 
Caut un program care sa copieze un boot record de la o partitie la alta, eventual pe calculatoare diferite.
Utilitarul trebuie sa incapa pe discheta si sa ruleze in DOS.

Atentie: am zis "boot record", nu "master boot record".
 
Back
Top