Caut un program care sa faca <ceva>

Asta presupunând că:
1) expeditorul a folosit un mail real, ca să primească bounce-ul, nu un mail fake;
2) expeditorul se va obosi să își actualizeze address book-ul/lista de distribuție la fiecare bounce.

Scenarii reale:
1) e un spammer, și niciuna dintre cele de mai sus nu se aplică;
2) e un sender legitim și serios, caz în care folosește un mailing service de la care te poți dezabona singur și bloca readăugarea ta;
3) e un dobitoc care face singur mailing-ul, caz în care bounce-ul fake posibil să fie ignorat; s-ar putea să fie mai eficient să raportezi mailul la isp-ul lui sau hostingul prin care a trimis mailul.
 
Un program care sa arate cat curent cere/consuma un device USB. Software, ca sa fiu foarte explicit, nu hardware.
 
Device manager nu-i bun?
Arata consumul maxim. Nu cred ca hubul USB are un circuit electronic care sa masoare curentul efectiv consumat.
 

Attachments

  • USB power.png
    USB power.png
    4.8 KB · Views: 14
Stiam ca exista asa ceva, dar speram la mai mult. Pe de alta parte nici ce arata acolo nu e foarte precis (referitor la portul la care este conectat, nu la curent).
 
USBDeview. Iti spune tot ce-a trecut vreodata printr-un port USB de-al tau. Din pacate ce arata la Power e la fel cu ala din Windows.
Nu cred ca am auzit de un soft care sa-ti arate exact cit consuma ce-ai infipt in USB. Doar chestii hardaware sunt care fac asta.
 
Ce zice Windows-ul e ce raportează device-ul la negociere, care poate fi mai mult sau mai puțin real în funcție de cât de mult s-a chinuit producătorul (am văzut HDD SATA pe USB care zicea 100mA, real trăgea vreo 500). Unele hub-uri mai au un senzor de depășire a curentului dat per port (raportează și în Windows că a depășit curentul), dar cam atât. Poate cu USB3 să mai fi băgat ceva, dar nu m-am uitat.
 
Caut o alternativă la Splayer. E player-ul video pe care îl folosesc de mult timp pe desktop (Windows). Îmi place că nu are bloatware, nu are nevoie de codec-uri și are o interfață minimală, borderless doar cu fișierul redat și bara de controale mobilă.

Proiectul e open-source, dar nu a mai fost actualizat de ceva timp. Aș vrea ceva menținut,pentru că anumite fișiere sunt redate incorect, cu pătrățele. VLC le redă corect, dar nu mă împac deloc cu interfața.

Îmi puteți recomanda ceva?
 
Poti incerca sa dezactivezi codecul din player a.i. sa il foloseasca pe cel al sistemului, pe care il pui tu si il actualizezi cand vrei.

Daca nu, Mediaplayer Classic Homecinema. Are codecurile toate in el, interfata minimala fara skin-uri, dar n-are bara de controale detasabila.
 
Încercat VLC... meh. Am testat pe câteva fișiere, Splayer pare să necesite mai puține resurse (CPU & memorie). Și sunt prea bătrân ca să mă adaptez la interfața (și skin-urile) VLC. O să-l folosesc ca player de rezervă pentru fișierele la care Splayer ratează.

Sau descarc sursele de la SPlayer și mă apuc de codat...
 
Squid e 33 MB numai setup-ul. Vreau ceva sub 1 MB, daca se poate.
Nu ma intereseaza sa salveze, afiseze, analizeze, etc. Doar sa filtreze. Cache optional.
 
Write your own. Nu știu unde are squid 33MB, eu văd .rpm-uri de 1 mega și ceva.

AdrianB1: eu îl folosesc să scap de reclame fără să omor browser-ul și fără zică site-urile că folosesc adblock sau whatever. Squid îmi servește un gif de un pixel când face match pe adresă/IP de server de reclame (în loc de whatever ar fi vrut ăia să downloadeze). Pentru că filtrarea e după site name sau IP, merge și pe https (după URL nu merge, că nu se trimite în clar URL-ul).
 
Dar squid descarca totusi reclama, ceea ce inseamna ca trafic tot face, doar ca nu ti-o afiseaza. Asta ar putea face si un browser istet.
 
Păi la squid ajunge request-ul pentru link-ul de reclamă, el zice "you shall not pass" și întoarce către browser ce-i configurezi tu să întoarcă. Request-ul nu ajunge deloc la ad server.
 
Cam asta face și Adguard, direct din Chrome (ca extensie) sau din Windows (face un fel de tunel VPN local printr-un proxy încât dispar reclamele din toate aplicațiile). Are mai multe liste de filtre din care le alegi pe cele dorite, și poți defini propriile tale filtre inclusiv cu regex. Io am cumpărat și licență pentru el, pentru PC-urile părinților; e 20$/an pentru 1 PC sau 25$/an pentru 1 PC+1 mobil (Windows sau Android), sau 50$ respectiv 60$ pentru licențele lifetime. Reducerile sunt progresive pentru mai multe device-uri.
 
Într-un fel am economisit vreo $200 și nu trebuie să instalez nimic local. Rezonabil :smile:.
 
Back
Top