Caut discuri cu povestile copilariei

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Imi aduc aminte cu mare placere de momentele din copilarie cand ascultam pe la vecini sau prieteni povesti sau teatru radiofonic pe discuri, de la marele Electrecord. Asa ca ma gandesc ca mi-ar placea ca si ai mei juniori sa se bucure de asta, insa nu prea gasesc discuri, cel mai probabil multi le-au aruncat. Daca are cineva de pe aici asa ceva aruncate prin vreun fund de debara si doreste sa scape de ele, ma ofer. Contra-cost bineinteles, negociem dupa ce vedem daca si ce exista... :smile: Multumesc!
 
Salut,

Se găsesc pe Torrente lucruri de genul ăsta. Și pe DC++. E mult mai comod în varianta mp3. :smile:

E posibil să găsești și pe YouTube / Trilulilu o parte.

Îmi e greu să caut unde sunt acum, dar la un moment dat voi putea căuta și îți arăt ce găsesc.
 
Salutare. Thx de recomandare, am deja destule mp3-uri cu povesti, orice este in plus este binevenit daca dai peste ceva.
Insa totusi raman la farmecul discurilor, daca gasesc clar cumpar, e un pitic de-al meu... :goofy:
 
Oamenii cu bani aveau discuri, poporul avea casete. :smile: Eu cred ca mai am niste casete, daca le caut atent, insa in copilarie pickup nu am vazut decat pe la nasii mei...
 
CHG21LrWkAMmR6W.jpg
 
Am niște colecții de discuri cu diverse pe acasă dar nu știu dacă mă îndur să le dau. Negociez și cu mama și te anunț.
 
Imi aduc aminte cu mare placere de momentele din copilarie cand ascultam pe la vecini sau prieteni povesti sau teatru radiofonic pe discuri, de la marele Electrecord.
Iar tu mi-ai adus aminte, cu topicul acesta, de nuvela lui SF a lui Georges Danby - Septembrie avea 30 de zile. :smile:
 
Am așa ceva, cred că sunt aprox. 18 discuri iar titlurile: Frații Grimm - Păzitoarea de gâște; Hansel și Gretel, Alexandre Dumas - Cei trei muschetari, Wilhelm Hauff - Micul Muck; Mateiaș Gîscaru - basm popular maghiar dram. de Al. Mitru, D-ale lui Păcală - Tudor Mușatescu, Din legendele popoarelor - Fiul Faraonului și Legenda florii de rodie, Dorina Rădulescu - Taina Crăiesei; Virgil Stoenescu - Pescărel împărat, 1001 de nopți - Micul Cadiu; Emirul și poetul, Mark Twain - Tom si Huck detectivi, Mark Twain - Tom și Huck au plecat pe Mississsippi, Hans Christian Andersen - Zâna cea mică; Hainele Împăratului, Romulus Alexandrescu - Degetul împăratului; Silvia Kerim - Bulgărele de pământ, Frații Grimm - Albă ca zăpada și cei șapte pitici; Căsuța din pădure, Silvia Kerim - Poveste de iarnă, C. Collodi - Pinocchio; legendă populară engleză - Tom degețel, Moștenirea lui Burebista; Comoara lui Scorilo, Jules Verne - Căpitan la 15 ani, Nemaipomenitele călătorii ale lui Sinbad marinarul, Califul și cadiul; Neînfricatul Farhad.
 
Back
Top