Uite mie mi-e frică de curentul electric. Nu fobie, dar nu mă bag. Nu asamblez prelungitoare, nu montez extensii, în afară de schimbat becuri şi băgat/scos chestii din priză, nu mă bag. Sunt ăla care cheamă electricianul ca să schinbe o priză. Dacă tu crezi că asta îmi micşorează oole, treaba taEram ironic. Dacă până şi la montat un prelungitor ai nevoie de electrician...naşpa. Ştiu că sunt astfel de cazuri dar măcar am văzut că acele persoane au înclinaţii spre alte domenii cum ar fi gătitul.![]()
Ok, la asta mă refeream, nu la mini-LHC home made![]()
Uite mie mi-e frică de curentul electric. Nu fobie, dar nu mă bag. Nu asamblez prelungitoare, nu montez extensii, în afară de schimbat becuri şi băgat/scos chestii din priză, nu mă bag. Sunt ăla care cheamă electricianul ca să schinbe o priză. Dacă tu crezi că asta îmi micşorează oole, treaba ta![]()
Nu e vorba de un prelungitor. E vorba de priză în perete, cu siguranţă diferenţială separată pentru ea. A fost simplu pentru că atunci când am cumpărat apartamentul existau doar 4 pereţi de beton (pe laturi) şi un stâlp de rezistenţă în centru. Tot restul a fost pus în prezenţa mea.Eram ironic. Dacă până şi la montat un prelungitor ai nevoie de electrician...naşpa.