Căşti - experienţe personale

Aha, bine faci. :biggrin: Am avut de curand o experienta cu AKG 271s de care stiam ca sunt usor de condus si totusi au sunat incomparabil mai bine prin amplificator decat direct din placa de sunet. De Ultrasone nu mai spun, au ingenunchiat pana si Xonar-ul meu... deja la ce am vazut si ascultat in ultimul timp ma tem ca aproape toti cei care au testat casti de calitate pe placi de sunet nu au nici cea mai vaga idee cum pot suna de fapt castile respective...
 
Plantronics GameCom 367

Căşti de gaming circumaurale, cu microfon, cu volume control şi clip pe fir. Cînd nu este folosit, microfonul stă pliat în headset pentru a nu incomoda. Construcţie robustă, foarte comode, decente şi pentru redat muzică, dar cu bas cam prea puternic. Cablul are 2 m lungime şi e cam la limită pentru oricine îşi ţine unitatea lîngă birou. 115 lei la promoţie la eMAG. Eu zic că merită.
 
Ceva asemanator a crescut si la mine pe urechi de fo' 2 zile. Odata cu decesul trompetelor anterioare m-am lipit d'astea. Ce sa zic, parca am alte urechi acu' (aud chestii care nu le sesizam cu porcarioara anterioara) si din cind in cind mai deschid gura ca sa aiba pe unde sa iasa basul. :biggrin:
Oricum, nu ma bagati in seama ca nu sunt deloc pretentios la sunetele care ies din calculator.
 
Am si eu o intrebare:noise cancelling tine si de cantitatea de material folosit, presupun?
Eu am o pereche de Sony din seria pt Dj, din alea mari care acopera toata urechea, cu un fir cacalau de lung, fara volum pe ele, pe care l-am si ciupit un pic.
Dar de multe ori le tin pe birou, pentru ca ma cam obosesc, acum de, nici nu am incercat prea multe casti la viata mea.
Cam ce ar fi mai reconfortant, vreun sistem anume?
Si nu, nu il intreb pe amicul audiofil, ca ultima data m-a dus la unii de vroiau 1000 de lire sterline pe o pereche de casti.M-am prelins pe un scaun, si erau sa ma duca cu salvarea cand mi a spus amicul ca mai trebe si un amplif din ala de casti,...
Deci casti extrem de ultra comfortabile, cu burete cacalau maria ta, cam care ar fi?Ceva care sa stea pe cap, asa, ca un fulg, sa fie moi, etc, intelegeti voi....sa aiba poate si microfon iar ca pret habar nu am 100-200 de roni.
Plantronics alea arata bine.
 
Pe mine mă mâncă în cwr să-mi cumpăr ceva wireless, şi m-am oprit la astea. Daţi şi voi vă rog un feedback, e bune, e rele, merită?
O să le folosesc pentru muzică în special, la locul de muncă.
 
Asigura-te ca sunt stereo. Majoritatea castilor wireless care se vand pe la noi sunt mono! Stiu ca pare incredibil, dar asa e. Daca sunt cu modulatie FM in 88-108MHz o sa ai probleme cu gasirea unei frecvente libere in Bucuresti. Cu d'alde casti bluetooth nu m-am jucat.
 
Fereşte-te şi de cele cu transmisie în infraroşii, trebuie să stai în conul de emisie ca să auzi, nu prea te poţi plimba prin casă cu ele. Eu am un emiţător stereo mic, făcut ca accesoriu pentru mp3 player ca să-ţi pui muzica pe sistemul audio din maşină, îl pot pune la ieşirea din PC ca emiţător, receptorul fiind mp3 playerul cu radio FM şi căşti.
 
Întrebarea de 100 de puncte e cum aflu care-s stereo şi care nu? Modelul de mai sus nici nu apare pe site-ul Panasonic; pur şi simplu nu există. Foarte dubios.
 
Le cumperi online, vezi dacă-s stereo, le trimiţi înapoi dacă nu-s şi ne spui şi nouă.

Pe site la Panasonic (şvaiţărland, da' asta e): RP-WF820E-K Stereo-Funkkopfhörer, schwarz
Dieser geschlossene Funk-Kopfhörer mit einem leistungsstarken 40 mm Wandler und exzellenter HiFi Stereo Akustik wird Sie begeistern. Die Sendereichweite von bis zu 100 m gewährleistet Ihnen dabei eine hervorragende Bewegungsfreiheit.
Überzeugend sind die bis zu 20 Std. Betriebszeit mit den mitgelieferten Nickel-Metallhybrid-Akkus.
Der Stromverbrauch beträgt im Stand-by Modus nur 0.5 W.
Das selbstjustierende Kopfband und die komfortablen Ohrmuscheln sorgen für einen angenehmen und rutschfreien Sitz.

Experienţa mea cu nişte AKG-uri wireless echivalente zice să le testezi (şi să poţi să le trimiţi înapoi), pentru că transmisia pare să fie analogică (n-am cu ce verifica în 800MHz şi nu le-am desfăcut că nu erau ale mele) şi apare ceva zgomot de fond care poate fi enervant, mai ales dacă ai grijă de timpane şi nu dai muzică pentru tot biroul.
 
Da, la astea ştiu sigur că transmisia e analogică.
Uff, sincer mă aşteptam ca în 2009 tehnologia să fie mai de Doamne-ajută, dar se pare că în domeniul ăsta mai e de lucru. Oh well...
 
Poate ăştia de la Panasonic au rezolvat problema, zic că merită încercat dacă le poţi trimite înapoi.
 
Si AKG-urile au fost testate, pareau foarte bune in magazin (unde era mult zgomot), abia acasa in liniste s-a vazut problema. Inca se mai puteau returna (deh, alte relatii cu clientii), din pacate magazinul respectiv era in Germania iar fenomenul s-a observat cand au ajuns in Romania.
 
Păi le testez cu o melodie full-stereo, ceva sunet de control care merge stânga-dreapta. Cât despre zgomotul de fond, la ce zgomot de fond este la mine la muncă, nu se aude oricum :smile:
 
Problema mea cu castile ar fi urmatoarea:
-ma dor urechile de la presiunea exercitata, nu ar putea sa stea pe cap, atarnate intr-un fel peste cap, cu o presiune f mica asupra capului mai ales la nivelul urechilor, ca de obicei stau la pc, nu ma misc ca nebunul.Sper ca am explicat bine.
Sau poate are dreptate lumea cand imi zice ca sunt capos?:biggrin:
Plantronics-urile alea par comfortabile.Pe unde ar putea fi incercate oare?
 
Hai că eşti un norocos :smile:
Tocmai am cumpărat (ieri) o pereche de Plantronics 367. Te invit să le probezi când vrei tu :smile:
Au o singură problemă: sunt cu incintă deschisă. Eu fiind clei la căşti şi la ce înseamnă incintă deschisă, m-am prins după ce le-am cumpărat că aude tot biroul ce-ascult eu :smile:
Din acest motiv, aş vrea să le vând şi să cumpăr altă prerche, de data asta mai izolate.
Aşa că dacă le probezi şi îţi plac, poate aranjăm ceva :smile:
 
Dacă nu le ia liubarschi vezi că ar trebui să poți să le dai înapoi într-un interval de timp.
 
Back
Top