Casti de jogging

Marius '95

troubleShooter
Nu fac jogging dar imi trebuie o pereche de casti care sa nu-mi cada din urechi in timp ce ma misc. Handsfree-ul telefonului imi cade din ureche si cand stau nemiscat. Cerinte:
- sa stea in urechi!
- inchise, izolare fonica cat mai buna.
- inalte mai atenuate. Castile din categoria asta au de obicei probleme cu stridenta inaltelor iar bitrate-ul MP3-urilor nu ajuta. Accentul sa fie pe medii si basi.
- < 50 RON.

Thx.
 
Marius, sa ai grija cand alegi sa aibe firul mai lung daca il folosesti tinut in buzunar. Ar fi bine sa aibe si un clips care sa prinda firul la gatul tricoului, firul are tendinta sa se tot miste.
Ar fi bine sa aibe ceva cauciuc/silicon pe ele, cand alergi transpiri iar cele din plastic au tendinta sa o ia la vale. Cele cu cordeluta o cam iau si ele in jos de pe cap. O chestie neplacuta mai apare la cele cu un profil mai in relief, daca bate vantul mai tare si alergi contra vantului vajaie de la viteza aerului.
In rest, ia orice casti, eu am fost multumit cu castile da prin Altex, in general am luat Sony. Calitatea sunetului a fost ok, sau nu sint eu prea pretentios.
Am citit ca nu le iei propriu-zis pentru jogging, insa am vrut sa-ti spun cam ce am observat eu alergand cu castile, poate iti e de folos.
 
In general cele in-ear care se tin bine au o imbracaminte siliconica. Dar asta are dezavantajul de a bloca sunetele ambientale si risti sa te trezesti sub vreo masina.
Eu am folosit in general Sennheiser, acum au un raport pret/calitate foarte bun, si nu se strica asa de des ca cele ieftine. Dar ce-i drept nu se incadreaza in 50ron, cu toate ca s-ar gasi pe okazii la 60-70 unele modele.
 
In-ear e o conditie. Alta este sa nu te jeneze balanganitul firului. Sa zicem ca un clips pe tricou ajuta. Dar cele mai potrivite pentru miscare (jogging, cross, samd) sunt cele care au masuri "anti-cadere" in plus. Adica ceva "clip-on"
http://domo.ro/Audio_&_Hi-Fi/Audio_portabile/Casti_Audio/Philips/Casti_ear-hook_Philips_SHS3200 sau
http://domo.ro/Audio_&_Hi-Fi/Audio_portabile/Casti_Audio/Pioneer/Casti_audio_Pioneer_SE-E11
ar fi cateva exemple.
Eu unul am luat asa ceva: http://tinyurl.com/7ooga7z si n-a tinut bateria cat a durat alergarea, dar alte nceazuri n-am avut.
 
Am luat Pioneer SE-E03II-X1 fiindca erau sigurele la Domo care se agatau de ureche cu clema iar in Galati nu exista altceva decat Domo.
Sunt mai proaste decat handsfree-ul telefonului. Nu au basi deloc. Nimic. Zero barat. Inutilizabile. 60 RON aruncati la gunoi.
 
Am luat Pioneer SE-E03II-X1 fiindca erau sigurele la Domo care se agatau de ureche cu clema iar in Galati nu exista altceva decat Domo.
Sunt mai proaste decat handsfree-ul telefonului. Nu au basi deloc. Nimic. Zero barat. Inutilizabile. 60 RON aruncati la gunoi.

Încearcă la Real și în spate la Spitalul Județean (față în față cu Billa) pentru Flanco și Altex, dacă te ajută cu ceva. Și la Metro știu că mai au bălării diverse, dacă ai cum să ajungi. Nu știu pe Domnească dacă mai e vreun magazin de electronice, dar dacă ieși la o plimbare prin centru poți să te uiți pe acolo dacă mai e vreun magazinaș relevant.

Also. N-ai 30 de zile alea în care le poți duce înapoi?
 
Oamenii încă mai cumpără de la magazine de pe stradă în loc să comande de pe Internet în urma recenziilor citite?
 
Pai ziceam sa fiu in ton cu intrebarea ta retorica. Stiu, e un pic trasa de par, dar merge.
 
Eu cumpar de pe Internet si mi se pare chiar normal, video-chatul nu. Stiu, trasul de par e arbitrar.
 
Eu o sa-ti spun de ce nu cumpar (aproape) niciodata de pe internet: pentru ca sunt rar pe acasa in timpul zilei, iar cu curierul nu prea pot sa ma intalnesc la coltul strazii. Daca as avea un program fix as comanda mai des, poate...
 
Pentru un amic am si eu nevoie de o recomandare!
Conditii minimale:

Casti in ear ,
Fir textil,
In combinatie cu un Samsung S1 sa produca niste zgomote acceptabile.

Multumesc!
 
Nu exista cablu cu izolatie textila in ziua de azi. Au in cel mai bun caz niste material textil peste izolatia din PVC sau la cele scumpe siliconica.
 
Ok banuiesc ca se referea la invelisul exterior, mi-a spus ca a avut niste JBL uri cu invelis textil pe fir (pe care le-a pierdut) si m-a rugat pe mine sa va intreb ce alte optiuni ar avea ?
O alta pereche de JBL uri ar depasi bugetul care apropos este limitat la 200 lei.
 
Plantronics BackBeat 216 - sunet bun, cablu matisat, buretei din silicon, handsfree si pret decent, vreo 160 lei.
 
Back
Top