Casti bluetooth stereo? Help!

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Dupa cum spune si titlul, vreau sa-mi cumpar o pereche de casti Bluetooth stereo. Vreau sa le folosesc atat ca handsfree cat si pentru muzica, sa fie portabile, usoare si sa le pot folosi la activitati sportive (gen role, patinat, nu va ganditi la bungee jumping) fara sa-mi zboare de pe urechi. Nu sunt foarte pretentios la calitatea sunetului, dar evident nu vreau sa se auda muzica prost sau
Pana acum am gasit cateva modele interesante:

http://www.pcgarage.ro/casti-bluetooth/nokia/bh-501/
http://www.emag.ro/accesorii-telefo...oth-bh-505-incarcator-ac-3e-argintiu--pBH-505
http://www.shopmania.ro/casti/p-philips-shb6110-6170475
http://www.shopmania.ro/accesorii-p...tooth-stereo-jabra-sport-cu-radio-fm-21876506
http://www.shopmania.ro/accesorii-p...ooth-stereo-plantronics-backbeat-903-12259555
http://www.shopmania.ro/accesorii-p...-stereo-back-beat-903-plus-multipoint-8828682
http://www.shopmania.ro/accesorii-p...headset-nokia-bh-505-bluetooth-negru-20000066
http://www.shopmania.ro/casti/p-bt21g-casca-stereo-bluetooth-wireless-behind-the-head-18838046
http://www.okit.ro/produse/157-peri...ti-manhattan-bluetooth-hq-stereo-headset.html

Are cineva experienta cu modelele respective. Are cineva vreun sfat bun? Multumiri :biggrin:
 
Ce am observat nasol la mai multe modele (mai vechi, poate astea noi sunt perfecte) e că au zgomot de fond. Încă mai am pe undeva un Jabra 3030 cu problema asta (zgomotul de fond), merge bine în rest. E luat special pentru că are ieşire jack şi poţi să-l foloseşti cu orice căşti.
 
@bogdan: primele nu par a fi sport deloc, al doilea model nu prea inteleg cum sta pe cap dar iarasi nu imi inspira stabilitate. Bateria tine cam putin la ambele modele.
@pufi: interesant magazinul, dar plantronicsurile sunt mai scumpe decat in Romania.
@miahi: nu stiam ca exista problema cu zgomotul de fond, dar bine de stiut... acum m-ai pus pe ganduri :biggrin:
@Neo: imi place plantronicsul, o sa ma mai gandesc un pic.
Mai are cineva vreun sfat util?
 
Ia Plantronicsurile și dacă au zgomot de fond le ceri banii 'napoi, simple as that :biggrin: De-aia le-aș lua de la emag, ăia nu comentează :biggrin:
 
Depinde ce cantitate de risc ești dispus să îți asumi VS price. Emagul e mai scump dar nu refuză garanții (mă puneau să vin cu coolerul întreg pentru că-mi lipsea un șurub -.-), pe când alții posibil să strâmbe din nas (e.g.: vezi cel.ro ce măgării fac).
 
Nokia BH-505. Relativ ieftine, sunet foarte bun, microfon asa si asa (n-are noise cancelation), usoare, stau bine pe cap ca-s de jogging.
 
Si 505 si 501 de la Nokia mi se par interesante, dar ma enerveaza incarcatorul lor "standard", prefer unele cu Micro USB. Exista vreun adaptor, e cumva acelasi voltaj? Daca ar fi asa ar rezolva o problema..
 
@Bico: sincer, mi se par cam urate, asta plus incaracatorul mini usb in loc de micro (daca vad eu bine).
Sunt aproape decis, inca oscilez intre Plantronics 903 Plus Backbeat Multipoint (lung nume :biggrin:) si Nokia BH-501, cu o mare preferinta spre primele. Imi poate recomanda cineva un magazin bun de la care sa le cumpar (a se citi: care sa nu-mi faca probleme la garantie), sau le mai caut pe la Germanos, unde aveau un pret decent?
 
Pana la urma am luat Plantronics 903+, cele fara multipoint, iar prima impresie este excelenta. Butoanele sunt un pic incomode, dar m-am obisnuit deja cu ele.
 
Back
Top