Casete audio METAL sigilate.

Quark

Zis și Brucan
Are cineva asa ceva? 60 sau 90 de minute. Sau ati mai vazut pe undeva prin magazine?

Am fost deja la Muzica noua / veche, Unirea, etc... si nimic.

Imi necesita pentru niste teste, NU vreau sa trec pe analog. :biggrin:
 
Aveam mai demult una cu Sepultura, da' am tras peste niște Nirvana și dup-aia am rătăcit-o :biggrin:

Amu' serios, s-ar putea să mai am pe undeva o casetă în țiplă, da' cred că e doar cu oxid de crom (type 2); casete metal (type 4), cu al treilea rând de găuri aproape de mijloc în partea superioară, n-am folosit. Te coafează dac-o bunghesc?
 
Buna gluma. :biggrin: Revenind: multumiri, dar CrO2 am si eu acasa. Vreau musai metal si vreau mai multe bucati, eventual toate la fel. Deci musai cu taieturi pe centru.

PS: La Muzica m-au intrebat din prima ce fel de metal vreau: trash sau death. Eu le-am zis ca as vrea TDK sau Sony. :biggrin:
 
Am eu pe la ai mei niste TDK-uri SA. Da' cred ca le-am desigilat prin '96. :biggrin:
 
SA parca nu-s metal. MA sunt. In alta ordine de idei: am dat search pe Ebay si m-am lamurit care-i scorul la casetele astea. Prin "metal" astia inteleg AUR??? :biggrin: Dupa pret cred ca da. :climb:

Se pare ca singura sansa sunt TDK-urile "CD-ing metal". Desi mult mai proaste decat seria MA, sunt mai usor de gasit deoarece au iesit mai tarziu din productie. :frown:

LE: azi imi vine casetofonul cel nou. :smile:
 
Am eu un TDK MA de 60 minute, sigilata :smile: Daca ai rabdare pana pot sa ma deplasez din nou (tocmai ce mi-am luxat glezna destul de nasol) ti-o donez pentru teste pe altarul stiintei
 
Multumesc. Donatii nu primesc (am principiile mele) dar ne intelegem noi cumva asupra pretului. :wink:

Insanatosire GRABNICA! :biggrin:

PS: Inteleg ca esti din Bucuresti...?
 
Bun. Prin amabilitatea lui lauru'_balauru' am intrat in posesia unei casete metal sigilate. Ramane sa vad unde o s-o inregistrez si mai ales cu ce.

Problema ramane deschisa ("Cumpar casete metal sigilate") si se extinde si la casete CrO2 (sigilate) sau chiar la Fe simplu cu conditia sa fie ceva exceptional, ramas de pe vremuri (NOS). Fierataniile care se gasesc in comert le-am bifat, nu ma intereseaza.

Multumiri!
 
Back
Top