Card microSD. Recomandari...

Am făcut și eu un test cu el și cu Sony, cel care părea a merge cel mai OK dintre jucăriile mele. E mai bun ăsta. Dar față de Sony e foiță de țigară. Wtf? :insane:
 

Attachments

  • IMG_20160118_190853.jpg
    IMG_20160118_190853.jpg
    36.9 KB · Views: 30
  • Sandisk vs Sony16GB.gif
    Sandisk vs Sony16GB.gif
    46.1 KB · Views: 32
Eu as fi curios sa vad ce poate intr-un cititor mai nou, eventual USB3. Din pacate je nu are nici porturi si nici cititor d'asta.
 
Meh, aia cu "Pro" in coada are. Cea fara pro nu are. Am manualul de la ea. Nu ma speria!!! :biggrin:
 
Ce tare ar fi sa am "pro-ul" si eu sa nu stiu. :biggrin:

Bun. Enervat la culme de benchmark-ul postat de Ursa, mi-am adus aminte ca nu am facut ever update de FW la cititor (Imagemate 12-in-1). Si il am de cel putin 10 ani... Si iata cum am mai "castigat" inca 3MB/s la scriere, depasind recordul colegului din Braila. :biggrin:
 

Attachments

  • E35M1-M.png
    E35M1-M.png
    61.7 KB · Views: 18
  • E35M1-M-pro.png
    E35M1-M-pro.png
    68.6 KB · Views: 18
  • Sandisk_16G_UHS1_NEW_FW.gif
    Sandisk_16G_UHS1_NEW_FW.gif
    7.7 KB · Views: 28
  • FW update.gif
    FW update.gif
    8.9 KB · Views: 21
După cum arată, cam aia e limita, cel puțin la scriere (la citire am mai văzut cititoare limitate pe la 20MB/s).
 
Eu am șpan de cititor d-ăla ca un stick USB, de 9 lei. :hihi:
Mai am un hama d-ăla cu cablu mini USB la un capăt, de pe vremea când hama intra pe piață. Da' p-ăsta nu-l mai găsesc; tre' să fac o curățenie generală la vară.
 
Eu SD, soatza CF, taica-miu avea XD. Si nu era sigur care format va iesi castigator. Deci am avut o logica in momentul in care l-am cumparat. :smile:
 
Mi-am mai luat şi eu încă o drăcovenie de-aia Sandisk uSD de 16 GB de la Altex, fiindcă mi-a schimbat părerea despre compacta mea SX510HS. "Clănţăneşte" de 10 ori pe secundă pe "foc automat". Cu un Sandisk SD de 32 GB, tot clasă 10, de-abia "behăia" 5-6 fps. La RAW-uri (am CHDK :biggrin:) nu mai zăboveşte să le scrie aproape deloc.
 
Aseara am trecut si eu pe la Altex si am luat unul, dupa ce m-am razgandit de la luat doua pentru ca mai am inca vreo 4-5 prin casa, inclusiv unul de 32 gb (dar lente aproape toate, cu exceptia unui Verbatim). Cam 15 mb/s la scriere si 20 mb/s la citire, presimt ca citirea a fost limitata de card reader insa nu conteaza, ma interesa viteza cu care scrie in primul rand. A aterizat imediat in Sony A5100 insa nu am facut un test de viteza... problema e ca ar fi mers unul mai mare, mai ales ca-mi place mult sa filmez in AVCHD 1080p 50fps, setare la care mananca cardul intr-un timp relativ scurt. Macar acum am doua card-uri de 16 gb capabile sa sustina filmerea continua...
 
L-am băgat şi-n 550D, unde a şi rămas, că de-asta i-am luat şi săpunierei altul. Buffer-ul se încărca cu vechiul Sandisk Ultra SD de 16 GB din dSLR după 6 RAW-uri. Cu ăsta micu' văd că "duce" vreo 10 bucăţi, după care it slows down...
 
Eu p-ăsta nu l-am văzut, deşi m-am uitat pe-acolo, taman în ideea asta. Oricum, nu l-aş lua decât dacă l-ar testa cineva înainte, că pe write poa' să fie cioacă. :wink:
 
Seamănă destul de bine cu cele testate de mine aici, care au performanțe ok.
 
Last edited by a moderator:
Scuze ca fac iar un fel de copy-paste dupa ursa, dar si eu m-am uitat intai la 32 gb si nu am vazut nimic la ~40 ron, nici macar d-alea clasa 4. :biggrin:

Daca e Class 10 inseamna ca scrie garantat cu 10 mb/s. Daca nu, face obiectul garantiei.
 
Back
Top