Car audio

Si eu il am in functie de viteza. Mazda poate era mai bine antifonata decat ford sau renault :smile: Sau poate mergea doar in Bucuresti cu viteza 1 sau 2.
Si te rog sa lasi Quark-ul in pace, nu oricine poate asculta muzica la osciloscop :biggrin:
 
Crezi prost, scuză-mă că-s atât de brutal. Poate pe osciloscop or suna slab :biggrin:

In primul rand despre cifrele din link: spun aproape nimic despre cum masoara de fapt, deoarece:

1) Lipsesc niste masuratori importante gen jitter si TIM sau un raspuns la semnal dreptunghiular, sau un group delay, sau o diferenta de faza intre canale, sau multe altele.
2) Lipsesc cu desavarsire graficele. De ex. intre doua device-uri care au ambele 0.01% THD in tabel (calculat ca la carte) graficele pot fi total diferite atat in ceea ce priveste distributia spectrala a armonicilor cat si aparitia de noi componente spectrale parazite care n-au nicio treaba cu frecventa fundamentala de masura.

Dar atata timp cat eu nu am masurat y-phonul ala si Cosmin_C nu l-a ascultat, nu putem decat sa avem incredere in urechile lui Neo care spune ca se aude exceptional. Scuza-ma ca nu sunt brutal. :biggrin:
 
Toate telefoanele mobile suna ca un c*r dupa urechile mele si pe casti decente dar ne-pretentioase, gen Creative Aurvana Live; testat cam tot ce-i iPhone, HTC, Samsung, LG, cred ca Nokia nu am auzit dar nici nu cred ca au facut ei bici din rahat. Din cauza asta mi-am luat player separat pentru ascultat muzica @mobile. :biggrin: Dar in cazul dat, daca-i folosit ca sursa digitala / streamer se schimba mult situatia si majoritatea telefoanelor devin... decente.
 
Daca sunt Denon de 150 euro re-branduite si vandute la 80 euro atunci da, "face" casti excelente pentru banii lor. Suficient de bune pentru a ma convinge sa vand Grado-urile care costau de 2.5 ori mai mult. Si vorbeste in limba romana, te rog. :frown:
 
Scuze, dar chiar am fost surprins. Când sunt surprins afișez o moacă tâmpă și uit să scriu cum trebuie :biggrin: Explicația ta rezolvă misterul și am reușit să revin la normal.
 
Daca te incalzeste cu ceva, urmasele lor numite Aurvana 2 NU mai sunt Denon, sunt facute in-hauz @ they suck. :biggrin:
 
Deci am luat:
- kit double-DIN pentru Ford Focus 2, inclusiv adaptoare ISO si pentru comenzile de pe volan; link (noi, ca n-am gasit altfel)
- Pioneer DEH-P600UB (SH)
- TTI TCB-1100 (resigilat la juma' de pret)
- un prelungitor USB din cuierul cu cabluri diverse (playerul are USB-ul in spate)

Playerul satisface aproape toate cerintele. USB, folder/track list, ID3 tag, ecran cu doua linii de text, (un fel de) egalizator parametric, comenzi volan... Doar ajustarea volumului in functie de viteza nu merge.
Il am montat de o saptamana si ma declar multumit. Suna decent comparativ cu chinezaria FM pe care am folosit-o pana acum.

Instalarea a fost munca de chinez batran. A trebuit sa iau la pila marginea superioara a statiei CB, la fel si rama neagra, ca altfel nu intrau. Intr-un final am reusit.

Mai trebuie o antena pentru CB.
 

Attachments

  • 20140826753.jpg
    20140826753.jpg
    752.9 KB · Views: 35
Vezi cusca metalica din primul link. Pe verticala, playerul si statia au intrat la fix in cusca (dupa ce a fost "luata la pila" in prealabil). Statia e presata intre player si latura de jos a custii metalice.

Pe orizontala e mai complicat:
Cusca are un sistem de fixare cu sine laterale prevazute cu cleme. Playerul s-a potrivit la suruburi intre sinele alea, dar statia a fost mai ingusta cu vreo 2 cm si n-am putut-o fixa in suruburi. Am potrivit-o pe mijloc si am lipit doua fasii de banda dublu-adeziva intre ea si player astfel incat sa nu poata fi miscata lateral sau trasa afara decat odata cu player-ul. Odata introduse in cusca, pe verticala stau strans lipite si statia nu poate fi deplasata separat sau in vreun alt fel dezlipita de player.

Player-ul e fixat in suruburi intre sinele custii iar sinele sunt prinse in cleme lateral. Gaurile pentru cleme si "cheile" de extragere nu se vad, sunt mascate de rama neagra. Rama intra prin presare.

Daca te intereseaza detalii, pot face niste poze cand o sa montez antena, ca oricum trebuie sa le dau afara sa conectez cablul.
 
Stația pare să aibă nevoie de adaptoarele din pozele de pe site-ul producătorului ca să se potrivească într-un soclu standard.
 
Mda, la mine nu s-a potrivit. Acel adaptor are si el o rama groasa in jurul statiei care ar fi trebuit taiat/pilit la fel ca muchia statiei, plus ca statia se prinde pe adaptor cu suruburi din fata, adica nasol. A fost mai simplu cu banda dublu-adeziva.
 
Back
Top