Camera foto

Mi-am luat Sony Nex5n. Fara legatura cu discutia, doar ma laudam. :biggrin:

O sa revin dupa ce il folosesc serios. Deocamdata il tot duc la ochi cand vreau sa fac poze. :biggrin:
 
Conform interneturilor Sony era/este cea mai buna alegere pentru bugetul meu. A venit cu 2 obiective, e mic. Sper c-am ales bine :smile:
Acu ma gandesc deja sa vand unul din cele doua obiective (Sony SEL50F18 50mm f/1.8) si sa iau "o clatita" :biggrin: d'aia mica. Daca tot am trecut de la DSLR la jucarii macar sa fie compact ca lumea.
 
Conform interneturilor, iPhone e cel mai baștan telefon, da' asta nu arată decât că mulți hipsteri triști au acces la net :biggrin:
 
Ma deprimi. :biggrin:
Alte surse de informare n-am avut. Si nici nu am avut aparate la indemana timp indelungat incat sa imi fac o parere. Doar butonat scurt in showroom unde Sony-ul a iesit invingator. Prima impresie. :biggrin:
 
NEX-ul este pe val ca EVIL camera acum. Partea buna e ca accepta cam orice obiective, inclusiv cele de camera de supraveghere.
Partea proasta? N-o spun, ca dezamagim omul de jucaria noua si nu face.
Una peste alta este o alegere buna la banii respectivi.
 
Singura chestie care mă termină nervos la jucărelele astea mici și potente e că cu ele vă lasă la vreun concert, da cu dSLR-ul mă oprește la intrare. Zgâții lor...
 
Da... Deși mai nou au început să extindă categoria prin definiția „camere foto cu obiectiv detașabil”, în care teoretic se înscriu și micro four thirds-urile. Și tot e stupidă clasificarea, fiindcă nu oricine cu aparat foto mai bun vrea să câștige bani din vânzarea fotografiilor, iar pe de altă parte ziariștii intră liniștiți cu vreo compactă gen Canon G11 care scoate imagini comparabile cu un dSLR dar n-are obiectiv detașabil.
 
Asta e o discutie scurta, dar eu n-am reusit sa conving nici o persoana sa-mi dea o definitie clara ce inseamna "echipament foto profesional".
Prin definitie, o profesie este o indeletnicire care-ti aduce un venit. Mai departe, pot folosi pentru a fotografia chiar si telefonul mobil, daca am facut-o pentru un venit, atunci sint fotograf profesionist.
 
Back
Top