Cabluri de alimentare ... audiofile

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,533
Mda audiohobby e moderat de un inginer electronist si de inca un audiosceptic, probabil o sa te plictisesti acolo. Sigur nu o sa gasesti discutii despre uleiul de sarpe aplicat pe piatra filozofala...
 

Quark

Zis și Brucan
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Daca urasc ceva in viata asta, urasc pe cei care au distrus (cu buna stiinta si pentru profitul personal - vezi Jack / Audioconcept / Jack-Fi) notiunea de inalta fidelitate. Cand vine unul si incearca sa convinga incepatorii ca e musai sa dai 10KEur pe cable elevators din lemn de balta, ma inflamez. Dupa aia tot el se intreaba de ce tanara generatie asculta mp3 la doape. Pai d'aia ba boule, ca ai incercat sa-i "mufezi" ca pe prosti, ca sa-ti tragi tu profit. Si poate nu-s chiar atat de prosti astia tineri... :smile:
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,533
Si asta e motivul pentru care avstore a prosperat si s-a rezvoltat in timp ce Jack si multi altii sunt cu un picior sau cu ambele in pragul falimentului; si-au restrans atat de mult publicul tinta incat nu a mai ramas aproape nimeni. Eu am fost de multe ori la avstore si nu am vazut pe nimeni pe acolo recomandand tot felul de chestii d-astea, au si ei in oferta cabluri scumpe, sistemele din showroom folosesc cabluri care arata a furtunul de gradina, dar nu o sa-ti spuna nimeni acolo ca nu poti asculta muzica fara acele cabluri. Ca sa nu mai spun ca mi-a placut mult faptul ca, atunci cand am fost invitat sa ascult un sistem audio, am fost lasat sa-l ascult pe indelete si apoi intrebat ce parere am despre sunet, inainte de a-mi spune altcineva cum suna, cat de bine se aude X sau Y, cum am patit prin alte parti - abia dupa ce mi-am exprimat parerea si-au spus-o si eu, nu au incercat sa ma influenteze in niciun fel. Respect.
 
Top Bottom